"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יפן: אזהרת צונאמי במזרח המדינה

רעידת אדמה בעוצמה של 7.2 התרחשה מול חופי מחוז מיאגי באי הונשו • הרשויות הורו לאזרחים בערי החוף לעבור למקומות גבוהים יותר

,עודכן
חומת צונאמי במזרח יפן // צילום: // חומת צונאמי במזרח יפן // צילום: איי.אף.פי, צילום: איי.אף.פי

השירות הססמוגרפי היפני הוציא היום (שבת) אזהרת צונאמי למחוז מיאגי שבצפון האי הונשו, זאת לאחר שרעידת אדמה בעוצמה של 7.2 התרחשה מול קו החוף.

אזרחים ביישובים הסמוכים לחוף נדרשו לעבור לאזורים גבוהים יותר כחלק מתוכנית לפינוי האוכלוסיה במקרה של סכנת צונאמי. על פי דיווחים ביפן, גובה הגל החזוי עומד על קצת יותר ממטר.

האזור המדובר נמצא מעט צפונית יותר לעיר סנדאי, שנפגעה באורח קשה בצונאמי שפקד את יפן בשנת 2011 וגרם למותם של יותר מ-20 אלף בני אדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר