"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כדורעף נשים: הפועל כפ"ס מחזיקת הגביע

500 אוהדים ראו משחק נפלא של אניה ויליקי, ממי דיוף וגלית דבש שהובילו את הקבוצה מהשרון לניצחון 0:3 על מכבי חיפה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // שחקניות כפר סבא עם הגביע, הערב בחדרה

משחק הגמר של גביע המדינה לנשים נערך הערב (חמישי) בנוכחותם של שר התרבות והספורט מר חילי טרופר באולם אנרבוקס בחדרה לעיני כ-500 צופים מבריאים ובעלי תו ירוק.

לאחר טקס פתיחה מרגש והשמעת ההמנון מפי ילדי הקונסרבטוריון העירוני, החל המשחק כאשר אוקונומידו מחיפה התחילה במכת פתיחה. כפר סבא החלה חזק מאוד את המשחק בזכות מכות פתיחה טובות של הקפטנית גלית דבש ועלתה ליתרון מהיר של 0:8. כפר סבא המשיכה לטוס במערכה הראשונה והעלתה את היתרון ל-6:19 וניצחון בסיומה של המערכה הראשונה 11:25.

פתיחת המערכה השנייה הייתה העתק של המערכה הראשונה כאשר כפר סבא עולה ליתרון מהיר 0:6 בזכות מכות פתיחה מצוינות של דלריו. אלא שחיפה צימצמה עד ל-7:9. מאמי דיוף מכפר סבא לא נתנה לחיפאיות להתקרב ובעזרת יכולת מצוינת הגדילה את הפער של כפר סבא עד ל-9:17. כפר סבא המשיכה לשלוט במערכה והגדילה את היתרון ל-11:20, וניצחון במערכה השניה 15:26.

שחקניות כפר סבא בטירוף, הערב // צילום: אלן שיבר
שחקניות כפר סבא בטירוף, הערב // צילום: אלן שיבר

את המערכה השלישית פתחה חיפה בצורה טובה יותר ועלתה ליתרון 2:5, דימיטרובה ביכולת טובה עזרה לחיפה לשמור על היתרון הקטן. אלא שכפר סבא הוסיפה לנגוס ביתרון עד שהגעיה לשיוויון 17. החניכות של אלעד שפגט מכפר סבא לחצו על הגז ועלו ליתרון 17:20. מכאן ועד הסיום שיחקה כפר סבא נפלא עדי לניצחון במערכה ובמשחק כולו.

מרסלה קוריאה יואל שחקנית הפועל כפר סבא: "זה היה ניצחון קבוצתי נהדר, כל הבנות שיחקו בפוקוס מההתחלה. השגנו את המטרה הראשונה ועכשיו נמשיך להילחם על השנייה - האליפות!" מאמן חיפה לאונרדו דוס סנטוס: "הגענו לגמר עם שחקניות צעירות, אני יכול אולי לתת הרבה סיבות להפסד אבל השחקניות הראו אופי היום, אני מאוד גאה בהן, ובסופו של דבר הן עוד ינצחו".

שחקניות כפר סבא עם שר הספורט חילי טרופר, הערב // צילום: אלן שיבר
שחקניות כפר סבא עם שר הספורט חילי טרופר, הערב // צילום: אלן שיבר

אניה ויליקי (55% בקבלה, 52% בהתקפה), ממי דיוף (88% בהתקפה, 2 חסימות ואייס), גלית דבש (44% בהתקפה, 2 חסימות ו-3 אייסים) וניקול קוריאה (39% בקבלה, 47% בהתקפה, וחסימה אחת) הובילו את הפועל כפר סבא עם 12, 10, 9 ו-8 נקודות בהתאמה. הקבוצה סיימה עם 43% בקבלה ו-49% בהתקפה, חסמו 7 כדורים, השיגו 4 אייסים וביצעו 18 טעויות כלליות במשחק (8 בסרב, 3 בקבלה ו-7 בהתקפה).

סימונה דמיטרובה (65% בקבלה, 38% בהתקפה) הובילה את מכבי XT חיפה עם 11 נקודות. אחוז הקבלה הקבוצתי 38%, ואחוז ההתקפה 26%, חסמו 2 כדורים, השיגו 3 אייסים וביצעו 27! טעויות כלליות במשחק (5 בסרב, 4 בקבלה ו-18! בהתקפה).

אוהדי מכבי חיפה, הערב // צילום: אלן שיבר
אוהדי מכבי חיפה, הערב // צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר