"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי ראשל"צ ניצחה בהרצליה, שיא קריירה לדוברת

הכישרון בן ה-18 קלע 23 נקודות והוביל את הכתומים לניצחון חשוב על הקבוצה של דרוקר • גולן גוט היה האקס פקטור בכתום • ג'ו רגלנד סידר לאילת לניצחון חמישי ברצף, 75:89 ביתי על גלבוע/גליל

,עודכן
צילום: אלן שיבר // נועם דוברת חוגג ניצחון חשוב בהרצליה, הערב

ג'רמי פארגו, דריל מונרו, קוטי קלארק, שלושה שחקנים שלקחו אליפויות, חלקם גם כיכבו ביורוליג ובמפעלים אירופיים נוספים, אבל על המגרש נועם דוברת, ילד בן 18, היה פשוט ברמה אחת מעל כולם וסחב הערב (שני) את מכבי ראשל"צ ל-84:87 חשוב בהרצליה, שמעלה אותה בטבלה מעל המפסידה ומקרב אותה לשמינייה הראשונה.

גולן גוט היה האקס פקטור בכתום, כשמשחק שני ברציפות התעורר ברבע האחרון עם כמה מהלכים ענקיים בשני צדי המגרש וגדע את ניסיונות הקאמבק של היריבה. בשורות המנצחת מקווים רק שפציעתו של ג'אמיל ווילסון אינה חמורה.

ההפסד הבליט עוד יותר את התלות הגדולה של הרצליה בקלארק שבמשחק בו הוא קולע בחד ספרתי קשה לה לנצח.

גולן גוט חוגג עם מונרו, הערב בהרצליה // צילום: אלן שיבר
גולן גוט חוגג עם מונרו, הערב בהרצליה // צילום: אלן שיבר

לבני הרצליה:אלייז'ה תומאס 19 נקודות, עבדול גאדי 18, טרל פארקס 15, מקס היידיגר 12, אבירם זליקוביץ' 11, קוטי קלארק 7, אלישי כדיר 2.

למכבי ראשון לציון:נועם דוברת 23 נקודות ו-6 אסיסטים, אקיל מיצ'ל 18, ג'מיל ווילסון 15, דרל מונרו 14, גולן גוט 12, ג'רמי פארגו 5.

דוברת עושה הגנה, הערב בהרצליה // צילום: אלן שיבר
דוברת עושה הגנה, הערב בהרצליה // צילום: אלן שיבר

הפועל אילת – גלבוע/גליל 75:89

קבלו את סגנית המוליכה.הפועל אילת התבססה הערב במקום השני בטבלה אחרי שניצחה במשחק צמרת את הפועל גלבוע/גליל 75:89 והשלימה עליה ניצחון כפול העונה. מדובר בניצחון חמישי רצוף לאילת והפסד שלישי רצוף לגלבוע. שחקן המשחק היה ג׳ו רגלנד, שנצץ עם 28 נקודות.

3 דקות לסיום הרבע השלישי הלוח הראה 54:54, אבל מאותה נקודה, אילת יצאה לריצת 58:70 ויותר לא הביטה לאחור.

צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר