"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוד טריפל דאבל להארדן, לוקה גבר על יוקיץ'

האיש והזקן רשם טריפל דאבל תשיעי העונה ב-95:100 של ברקולין על דטרויט • דאלאס השיגה 103:116 על הנאגטס • שארלוט כבר במאזן חיובי אחרי 104:114 על טורונטו

,עודכן
צילום: אי-פי // ג'יימס הארדן חוגג עם ג'ו האריס, הלילה

מלבד המשחק של וושינגטון וויזארדס נגד מילווקי, התקיימו הלילה (בין שבת לראשון) עוד שבעה משחקים נוספים בליגה הטובה בעולם.

ברוקלין - דטרויט 95:100

ג'יימס הארדן להט עם טריפל דאבל תשיעי העונה, וברוקלין השלימה ניצחון רביעי ברציפות ושוב זה קרה ללא קוון דוראנט, שעדיין לא חזר לכשירות מלאה. האיש והזקן רשם 24 נקודות, 10 ריבאונדים ו-10 אסיסטים בעוד קיירי אירווינג מוסיף 18 נקודות משלו. מה שהכריע את ההתמודדות היו עשר נקודות רצופות של הארדן, שמנע מבוכה בדקות הסיום. ג’רמי גרנט בלט עם 22 נקודות בשורות האורחת.

@JHarden13gets his NINTH triple-double as a Net

@KyrieIrvingadds 18



Above and Beyond |@BeyondMeatpic.twitter.com/47vhq4BLya

— Brooklyn Nets (@BrooklynNets)March 14, 2021

אוקלהומה סיטי - ניו יורק ניקס 119:97

הקבוצה מהתפוח הגדול עלתה למאזן חיובי 19:20 בזכות ריצת 2:18 ברבע השלישי, שעשתה את כל ההבדל. ג'וליוס רנדל חגג עם טריפל דאבל שני העונה, הפעם עם 26 נקודות, 12 אסיסטים ו-12 ריבאונדים, אר. ג'יי בארט נצץ עם 32 נקודות וסידר לקבוצתו ניצחון חמישי בשבעת המשחקים האחרונים. מנגד, אל הורפורד הוביל את המארחת עם 16 נקודות.

שארלוט – טורונטו 104:114

ההורנטס, שעלו למאזן חיובי של 18:19, סגרו את הסיפור כבר ברבע הראשון כאשר ברחו ל-4:25 ומשם הקנדים רק ניסו למזכר נזקים. הרוקי לאמלו בול המשיך בשלו עם 23 נקודות, 9 ריבאונדים ו-6 אסיסטים, טרי רוז'יר ודבונטה גרהאם הוסיפו 17 כל אחד. אצל האורחת, שרשמה הפסד רביעי ברציפות, קייל לאורי בלט עם 19 נקודות.

דנבר - דאלאס 116:113

רבע שלישי של תשע שלשות סייע למאבריקס לצאת עם ניצחון חשוב מדנבר. לוקה דונצ'יץ' עם 21 נקודות ו-12 אסיסטים גבר על על ניקולה יוקיץ' (26, 9 ריבאונדים ו-11 אסיסטים), בקרב הטיטאנים האירופי. למרות שפיגרה כבר ביתרון של 20 נקודות, המארחת עשתה קולות של חזרה, אבל זה לא הספיק כדי למנוע הפסד ראשון אחרי חמישה ניצחונות רצופים. 23 נקודות של מייקל פורטר גם לא סייעו למפסידה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחקים נוספים:פיניקס - אינדיאנה 122:111, מינסוטה - פורטלנד 125:121, אטלנטה - סקרמנטו 106:121.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר