"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כריסטיאנו רונאלדו: "אלופים אמיתיים לעולם לא נשברים"

לאחר ההדחה הכואבת עם יובנטוס מליגת האלופות ובמקביל לשמועות כי יחזור לריאל, הפורטוגלי העביר מסר ברשתות

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // רונאלדו. מעביר מסר לחברים

מאז ההדחה של יובנטוס בשמינית גמר ליגת האלופות ע"י פורטו ביום שלישי האחרון, העיניים בעולם הכדורגל בכלל ובטורינו בפרט נשואות אל כיוונו של כריסטיאנו רונאלדו. בימים האחרונים, הפורטוגלי ספג לא מעט ביקורות על היכולת שלו כאשר מאז יום חמישי התווספו לכך גם דיווחים כי הוא מעוניין לחזור לקבוצתו לשעבר, ריאל מדריד.

היום (שבת) רונאלדו הגיב לראשונה ברשתות על ההדחה הכואבת, שהייתה השנייה ברציפות של הגברת הזקנה בשלב שמינית הגמר והעביר מסר כי אינו מתכוון להישבר. “מה שחשוב יותר ממספר הנפילות שאתה נופל בחיים, זה כמה מהר אתה קם על הרגליים בחזרה", כתב החלוץ בן ה-36, "אלופים אמיתיים לעולם לא נשברים. ההתמקדות שלנו היא כבר בקליארי, במאבק הסרייה א׳, בגמר הגביע האיטלקי ובכל מה שאנחנו עדיין יכולים להשיג העונה, הוסיף”.

עוד כתב רונאלדו: “העבר שייך למוזיאונים, אבל למרבה המזל, לכדורגל יש זיכרון, וגם לי. אי אפשר למחוק את ההיסטוריה, היא נכתבת בכל יום ויום עם חוסן, רוח צוות, התמדה והרבה עבודה קשה. ומי שלא מבין זאת, לעולם לא ישיג תהילה והצלחה”.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר