לא עוצרת: 88:98 לאילת על מכבי חיפה
ניצחון רביעי ברציפות לקבוצת הצמרת של בית הלחמי בזכות רבע שלישי גדול של 13:28 • נועלת הטבלה ממשיכה לשקוע
המגמה נמשכת.הפועל אילת עם ניצחון רביעי ברציפות וממשיכה לתקוע יתד בצמרת. נועלת הטבלה מכבי חיפה ממשיכה לשקוע. רבע אחד טוב הספיק למקומיים, שניצחו 88:98.
במחצית הראשונה זה לא נראה היה כמו משחק קצוות. ברבע השלישי בהחלט שכן. ברבע הזה הבדלי האיכות והמיקום בין הקבוצות ניראו היטב עם 13:28 של אילת, כשבמהלך הרבע ההפרש של המארחת הגיע ל-24.
הקבוצה המקומית מגיעה לכמעט 100 נקודות, ולא במשחק גדול שלה. אילת עם חמישה שחקנים בספרות כפולות קלעה 11 שלשות ב-44 אחוז.
בחיפה אין שינוי גם לא אחרי חילופי המאמנים. עמית בן דוד סופר את ההפסד השני שלו בשני משחקי הבכורה על הקווים. חיפה ניצחה רק פעם אחת ב-12 המשחקים האחרונים.

