"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא יהיה משא ומתן על הסכם גרעין חדש"

שר החוץ האיראני, מוחמד ג'וואד זריף, פרסם בטוויטר מסר תקיף שיועד לארה"ב • "או שחוזרים להסכם המקורי מ-2015 - או שאין הסכם בכלל"

,עודכן
מוחמד ג'וואד זריף // צילום: אי.פי.איי // מוחמד ג'וואד זריף

שר החוץ האיראני, מוחמד ג'ווד זריף, פרסם הערב (חמישי) ציוץ בחשבון הטוויטר הרשמי שלו, ובו ציין כי איראן לא תבצע משא ומתן עלהסכם הגרעין. "או שחוזרים להסכם המקורי מ-2015, או שאין הסכם בכלל".

JCPOA cannot be renegotiated—period.



If 2021 is not 2015, it's not 1945 either. So let's change UN Charter & remove the veto—so often abused by US.



Let's stop posturing—which we both did 2003-2012 to no avail—& get down to implementing JCPOA—which we both actually signed on to.

— Javad Zarif (@JZarif)March 4, 2021

"באותה מידה אפשר גם לשנות את אמנת האו"ם ונסיר את הסנקציות שארה"ב נוטה להשתמש בהן לעתים כה תכופות", כתב. זריף הוסיף ואמר: "בואו נפסיק לצאת בצהרות, כמו שעשינו ב-2012-2003 ללא הועיל, וניישם את ההסכם המקורי שעליו חתמנו".

כזכור, לפני כשבוע אמר זריף כי נזקי הסנקציות של ארצות הבריתעלו לכלכלתה של איראן יותר מטריליון דולר,והצהיר כי ארצו תדרוש מוושינגטון לשלם פיצויים לטהרן על הנזק.

"מוכרחים ליישם את ההסכם המקורי". מוחמד ג'וואד זריף // צילום: אי.פי.איי
"מוכרחים ליישם את ההסכם המקורי". מוחמד ג'וואד זריף // צילום: אי.פי.איי

בראיון בן יותר משעה לרשת החדשות האיראנית PressTV אמר השר: "ארצות הברית השיטה עלינו 800 סנקציות שונות שגרמו נזק כלכלי של מעל טריליון דולר. אנו נדון עם ארצות הברית בפיצוי כשנשב למשא ומתן עמם, לאחר הסרת הסנקציות מעלינו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר