"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

21 ברצף: מנצ'סטר סיטי ניצחה 1:4 את וולבס

קבוצה היסטורית: הסיטיזנס המשיכו בריצה האדירה שלהם והגדילו את הפער בפסגה ל-15 נקודות • צמד של גבריאל ז'סוס, שער ובישול למאחרז, דנדונקר הוסיף בשער עצמי • קודי איזן זמנית

,עודכן
צילום: AP // ז'סוס. צמד לברזילאי

מנצ'סטר סיטי בדרך לאליפות - זה נראה כבר כמו עובדה מוגמרת.הערב הסיטיזנס עשו עוד צעד לכיוון תואר הפרמייר ליג עם הניצחון ה-21 ברציפות בכל המסגרות - 1:4 מול וולבס.

כבר בדקה ה-15 מאחרז העביר כדור רוחב ודנדונקר דחק לשערו הוא את ה-0:1 של סיטי. לאפורט הכפיל בדקה ה-44 אבל השער נפסל בשל נבדל אחרי בדיקת VAR. קונור קודי איזן בדקה ה-61 עם שער פרמייר ליג ראשון בקריירה. אבל אז סיטי התפוצצה. בדקה ה-80 גבריאל ז'סוס העלה ל-1:2, ריאד מאחרז הוסיף את השלישי בדקה ה-90 אחרי טעות בהגנה. ז'סוס השלים צמד כשהשתלט על ריבאונד בתוספת הזמן וקבע 1:4.

בעקבות הניצחון, החבורה של פפ הגדילה את הפער ל-15 נקודות ממנצ'סטר יונייטד בפסגת הפרמייר ליג ונראה ששום דבר לא יעצור אותה בדרך לאליפות.

גרמניה.דורטמונד העפילה לחצי גמר הגביע אחרי שניצחה 0:1 את בורוסיה מנשנגלדבאך. ג'יידון סאנצ'ו כבש את שער הניצחון בדקה ה-66, לפני כן שער של ארלינג הולאנד נפסל בטענה לעבירה.

הולנד.אלי דסה פתח בהרכב ושיחק 90 דקות בניצחון של ויטסה, שעלתה לגמר הגביע עם 0:2 על ונלו. בגמר תפגוש את המנצחת בין אייאקס להירנביין של אריאל הרוש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר