"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא פשוט להאזנה: סרטון של איילת שקד הודלף לרשת

חברת הכנסת מימינה השתתפה בקמפיין להעלאת המודעות לאלימות נגד נשים, ותועדה שרה - ומזייפת • "זו הדלפה מרושעת שנעשתה מגורם במפלגה מתחרה"

,עודכן
"אם צריך את הזיופים שלי כדי שיעסקו בנושא החשוב הזה, גם בסדר". איילת שקד // צילום: יוסי זליגר // "אם צריך את הזיופים שלי כדי שיעסקו בנושא החשוב הזה, גם בסדר". איילת שקד

קטע לא ארוך מתוך קמפיין להעלאת המודעות לאלימות נגד נשים תיעד את זיופיה של חברת הכנסת שטענה: "מדובר בהדלפה מרושעת". קצת יותר מחודש לאחר שמצאה עצמה שוברת את הרשת עם חלה ויראלית, חברת הכנסת איילת שקד שוב מככבת ברשתות החברתיות.

הסרטון של איילת שקד בגרסה הערוכה // צילום: מתוך העמוד הרשמי של איילת שקד

הערב (שני), הופץ ברשת קטע לא ערוך מתוך סרטון בו לקחה חלקשקד, כחלק מפרויקט ליום האישה ונועד להעלות את המודעות לאלימות נגד נשים. בסרטון ניתן לשמוע את שקד מזייפת תוך כדי ניסיון לשיר, מה שכמובן הפך במהרה למושא לבדיחות כשהוא מוצא את דרכו לרשתות החברתיות.

בדומהלפרשת החלה, שקד לא נשארה אדישה לרעש שנוצר סביב הסרטון (שהוסרה מלא מעט חשבונות של צייצנים ועיתונאים, כשנודע שהודלף ללא ידיעתה של שקד), והעלתה לרשתות החברתיות שלה פוסט בו הצהירה: "מדובר בהדלפה מרושעת שנעשתה על ידי גורם ממפלגה מתחרה".

לדברישקד, "בשעה האחרונה מופץ קטע לא קל לצפייה שבו אני שרה, אם אפשר להגדיר את זה ככה", פתחה שקד את הפוסט כשהיא בוחרת דווקא להפגין קורטוב הומור עצמי ומודה: "מסתבר שזמרת אני כבר לא אהיה (למרות שאני לא עד כדי כך זייפנית), אבל זו הדלפה קצת מרושעת של חומר גלם, שנעשתה על ידי מישהו ממפלגה מתחרה, מתוך פרוייקט ליום האישה, שלקחתי בו חלק שנועד להעלות את המודעות לאלימות נגד נשים", הסבירה, וסיימה את הפוסט במסר חשוב: "אז אם צריך את הזיופים שלי כדי שיעסקו בנושא החשוב הזה, גם בסדר".

הפוסט (שעלה במקביל גם באינסטגרם שלה) צבר במהרה אלפי לייקים ומאות תגובות, כשגולשים רבים בחרו דווקא להחמיא לשקד: "איילת את אלופה בכל הרמות. שרה או מזייפת, עדיין שרת המשפטים הכי טובה שהייתה כאן. מחכה שתשובי ל'פרונט' במהרה להשלים את העשייה במשרד המשפטים ובכלל להשפיע בכל התחומים, גם למען זכויות נשים מוכות".

אזהרה לציבור: בשעה האחרונה מופץ קטע לא קל לצפייה שבו אני שרה, אם אפשר להגדיר את זה ככה. מסתבר שזמרת אני כבר לא אהיה...

פורסם על ידי ‏איילת שקד - Ayelet Shaked‏ ב-יום שני, 1 במרץ 2021

"מוכנה שתשירי ותזייפי כל יום", כתב מגיב אחר. "מי שחשב לבייש עם הסרטון, שיתבייש בעצמו", כתבה גולשת ואחרים הוסיפו: "התגובה העניינית והנבונה שלך היא מופת של שליטה עצמית ופרופורציות נכונות. מדהים בעיניי", "את התקליט שלך לא היתי שומע",הודה גולש, "אבל את הקול שלי בקלפי תקבלי בשמחה. המסר חשוב, בהצלחה".

"מקסימה. יש משהו טוב בלחשוף חולשות, את אשה מעוררת השראה, מקצועית חזקה, אימהית, גם יפה וגם אופה. אם זו החולשה שלך, זה דווקא מעודד".

"איילת, למי אכפת. עם ישראל לא זקוק לעוד זמרות. מה שכן, הוא זקוק נואשות לעוד נשים איכותיות וערכיות כמוך בשלטון. מאז הכל טוב, את במקום הנכון. ורק תזכרי, עדיפה פוליטיקאית אחת קצת זייפנית, מעשרות פוליטיקאים מזוייפים שם במשכן. חזקי ואמצי!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר