"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אתלטיקו מדריד מוכנה לדרבי, סימאונה על פליקס: "אוהב שחקנים מרדנים"

המאמן רשם את ניצחונו ה-308 כמאמן הקולצ'ונרוס והשתווה ללואיס אראגונס • אל צ'ולו התייחס לחגיגת השער של ז'ואאו פליקס: "אני אוהב כששחקנים מראים גאווה"

,עודכן
צילום: EPA // פליקס. סימאונה אוהב אותם מרדנים

"הלאה לדרבי", זוהי הכותרת של מגזין מארקה הבוקר (שני) אחרי הניצחון 0:2 של אתלטיקו מדריד על ויאריאל אתמול. הקולצ'ונרוס יחכו לראות כמה יהיה ההפרש בפסגת הטבלה מהיריבה ריאל מדריד שתשחק הערב (22:00) מול ריאל סוסיאדד. נכון לעשיו הפער עומד על 5 נקודות ומשחק חסר לטובת הרוחיבלאנקוס, וביום ראשון השתיים ייפגשו בדרבי של בירת ספרד.

ז'ואאו פליקס נכנס כמחליף במחצית ובדקה ה-69 כבש את השער שחתם את תוצאת המשחק אחרי שאתלטיקו עלתה ליתרון בדקה ה-25 משער עצמי של אלפונסו פדראסה. הפורטוגלי בן ה-21 בחר לחגוג את השער עם אצבע על השפתיים בתנועת השתקה ולאחר מכן הוסיף צעקות לכיוון הספסל של אתלטיקו.

"אתם תצטרכו לשאול אותו בעצמכם", אמר המאמן דייגו סימאונה לעיתונאים כשנשאל על החגיגה של פליקס. "הוא כבש שער נהדר, הוא עלה מהספסל ושיחק טוב במחצית השנייה. אני אוהב את זה כששחקנים מורדים, כשהם נראים חזקים. אנחנו צריכים אותו ככה, הוא שחקן חשוב עבורנו".

JOAO FELIX GOAL. MAKE THE APOLOGY AS LOUD AS THE DISRESPECTpic.twitter.com/WxS5L8rMls

— #LampardOUT #WengerIN (@KieranCFC88)February 28, 2021

"אני אשאל אותו באימון הבא ונראה אם אספר לכם", הוסיף סימאונה כשהעיתונאים לחצו לקבל תשובה, ככל הנראה משום שחשבו כי פליקס סימן את תנועת ההשתקה לעברו של סימאונה עצמו או אדם אחר בספסל. "אני אוהב את זה ששחקנים מראים גאווה. כמה זמן עבר מאז שז'ואאו הבקיע? אם אתם רואים שחקנים מרדנים - תביאו אותם אליי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הניצחון אתמול היה ה-308 של סימאונה בכל המסגרות עם אתלטיקו מדריד אחרי 512 הופעות. בכך השתווה "אל צ''ולו" ללואיס אראגונס, וכעת שניהם מובילים במספר הניצחונות כמאמני הקולצ'ונרוס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר