"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סעיד מולאי: "אני מאוד שמח להיות כאן"

היסטוריה: הג'ודוקא האיראני, שעד לפני שנה וחצי ייצג את המדינה המוסלמית עד שהחליט לערוק ממנה, נחת בישראל לקראת גרנד סלאם ת"א • פונטי: "אני מתרגש"

,עודכן
סעיד מולאי (שני מימין) ליד יו"ר איגוד הג'ודו משה פונטי // צילום: איגוד הג'ודו // סעיד מולאי (שני מימין) ליד יו"ר איגוד הג'ודו משה פונטי

הג'ודוקא סעיד מולאי, שנולד באיראן וייצג את המדינה המוסלמית, נחת אתמול (ראשון) בנתב"ג לאחר שהמריא בטיסת שכר של איגוד הג'ודו הישראלי מטורקיה.

איגוד הג'ודו

לאורך כל היום ניסו באיגוד הג'ודו המקומי והעולמי לשמור על איפול בכל הקשור לפרטים על זמני ההמראה והנחיתה של מולאי בארץ, בעיקר על רקע סידורי האבטחה הכבדים שנכללו עם הגעתו.

אחרי קבלת הפנים האישית, אמר מולאי: "אני מאוד שמח להיות כאן. זה מרגש. שמחתי לקבל את ההזמנה ולהגיע לישראל. אני מייחל לטוב".

יו"ר איגוד הג'ודו הישראלי משה פונטי הקדים ואמר: "אני מאוד מתרגש. לא התרגשתי כך כל כך הרבה זמן. לראות את סעיד מולאי, האיש האמיץ הזה, ואת מאמנו מוחמד, כאן בישראל, זו התרגשות אחרת לגמרי. אנחנו במדינת ישראל אוהבים אותו"

בשנת 2019 קיבל מולאי מעמד של פליט בגרמניה, לאחר שסירב לחזור לאיראן ולהסביר מדוע טען שקיבל הוראה שלא לעלות לקרבות מול ישראלים. מולאי, שהפסיד לא מעט תחרויות בגלל ש"חש ברע", החליט להפסיק לשחק את המשחק הפוליטי של האיראנים ושילם על כך בהגליה מרצון (יחד עם מאמנו האישי, מוחמד מנצורי).

מולאי כאמור יעביר את הימים בארץ תחת מעטה כבד של אבטחה, החל משוטרים גלויים בניידות ועד שוטרים סמויים וסוכני שירות הביטחון שילוו את האורח עד שיעזוב. האיראני לשעבר, שמתחרה כיום תחת הדגל המונגולי, צפוי לשהות בבועה במלון הילטון בת"א ויגיע לאולם התחרות בדרייב אין לקראת טורניר גרנד סלאם ת"א שייפתח ביום חמישי הקרוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר