"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בריטניה: מסתמנות הקלות בסגר
בתי ספר יפתחו במתכונת חלקים ופיניקים ומפגשים תחת כיפת השמיים יתאפשרו בתחילת חודש מרץ • בלונדון מרוצים מהתקדמות מבצע החיסונים
ראש ממשלת בריטניה בוריס ג'ונסון // צילום: איי.אף.פי // ראש ממשלת בריטניה בוריס ג'ונסון // צילום: איי.אף.פי

בריטניה: מסתמנות הקלות בסגר

בתי ספר יפתחו במתכונת חלקים ופיניקים ומפגשים תחת כיפת השמיים יתאפשרו בתחילת חודש מרץ • בלונדון מרוצים מהתקדמות מבצע החיסונים

,עודכן

ראש ממשלת בריטניה, בוריס ג'ונסון, הכריז היום (ראשון) כי ארצו תתחיל בחודש הבא את תהליך היציאה מהסגר כשמסגרות ה חינוך יחלו לפעול באופן חלקי ומפגשים מתחת כיפת השמיים יותרו.

ג'ונסון נקב בשמיני במרץ כתאריך המוקדם ביותר להתחלת ההקלות, לאחר חודשיים בהן המדינה נמצאת בסגר חמור בשל ה תפשטות המוטציה הבריטית במדינה. "יש לי תקווה גדולה, אבל זה התאריך הכי מוקדם שנוכל לחזור בו וזה תלוי בהתקדמות תהליך ההתחסנות", אמר ראש הממשלה לבית התחתון של הפרלמנט.

ג'ונסון אף הודיע כי הוא מרוצה מקצב ההתחסנות ומהיענות הציבור לקריאה להתחסן. "אנחנו עדיים במצב מסוכן בשל המגפה אבל עד אמצע חודש הבא נדע הרבה יותר על השפעת החיסונים על שיעור האישפוזים והתמותה", אמר ראש הממשלה.

הדיונים על ההקלות בסגר צפויים להתחיל ב-22 בפרבואר ובהתחלה יאושרו התקהלויות קטנות בפארקים ובמקומות ציבוריים. מעירת קפה בטייק-אווי תתאפשר וכן קיום פעילו תספורטיבית קבוצתית.

בריטניההיא המדינה החמישית בעולם בנתוני התחלואה והתמותה מקורונה ובעלת שיעור התמותה הגבוה ביבשת אירופה. כמעט 117 אלף בנ יאדם מתו מהמחלה ויותר מארבעה מיליון נדבקו בנגיף מאז פרצה המגפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו