"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא צריך שערים: יובנטוס בגמר הגביע האיטלקי

הגברת הזקנה סיימה בתיקו מאופס את מפגש הגומלין מול אינטר, אך עלתה למעמד היוקרתי בזכות ה-1:2 מהשבוע שעבר בסן סירו • תחכה למנצחת בין נאפולי ואטאלנטה • גביע אנגלי: מנצ'סטר יונייטד ובורנמות' עלו לרבע הגמר

,עודכן
צילום: אי-פי-איי // כריסטיאנו רונאלדו לא מוצא את השער, הערב מול אינטר

יובנטוס הצליחה הערב (שלישי) להעפיל לגמר הגביע האיטלקי זאת למרות שלא הצליחה לכבוש במשחק הגומלין מול אינטר בחצי הגמר. למרות התיקו המאופס, הגברת הזקנה נעזרה ב-1:2 שהשיגה במשחק הראשון בשבוע שעבר בסן סירו מצמד של כריסטיאנו רונאלדו על מנת להגיע למעמד היוקרתי.

הנראזורי שהיו חייבים שני שערים כדי לעבור את האלופה האיטלקית יכולים רק להצטער על מספר החמצות של לוקאקו ואריקסן במחצית הראשונה. בצד השני, גם רונאלדו לא מצא את השער למרות הזדמנות קורצת בדקה ה-41, אך אין ספק שהדבר היה קצת פחות קריטי עבורו אם מסכמים את 180 הדקות יחדיו.

יובנטוס תפגוש בגמר היוקרתי את המנצחת במפגש בין אטאלנטה ונאפולי, שייפגשו מחר לגומלין אחרי 0:0 במפגש הראשון.

גביע אנגלי.בורנמות' עלתה לרבע גמר הגביע האנגלי בפעם השנייה בתולדותיה אחרי 0:2 על ברנלי. סם סארידג' כבש בדקה ה-21 וג'וניור סטניסלס הכפיל בפנדל בדקה ה-88. גם מנצ'סטר יונייטד עלתה לרבע הגמר אחרי 0:1 קשה במיוחד על ווסטהאם, שהצליחה לגרור את השדים האודמים להארכה. סקוט מקטומיניי עשה את ההבדל עם שער דרמטי בדקה ה-98.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר