"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל ת"א סחטה 1:1 מחדרה בתוספת הזמן

הקבוצה של קורצקי הייתה קרובה להשלים ניצחון שני ברציפות, אבל רז שלמה השווה עמוק בתוך תוספת הזמן וקבע חלוקת נקודות בנתניה • מרמנטיני כבש ראשון

,עודכן
צילום: אלן שיבר // רז שלמה עושה 1:1

בפיגור של 0:1, הסתובב מאמן הפועל ת"א, ניר קלינגר לעבר הספסל וזרק את הכלים ההתקפיים שהיו לו שם, גיל יצחק ורז שטיין. ואז הוא נזכר שהבלם אדי גוטליב סחוט אחרי שלא שיחק הרבה זמן ושלח לדשא את רז שלמה. קלינגר בטוח לא ציפה שדווקא בלם ישאיר את הקבוצה שלו בחיים במאבקי ההישרדות עם שער בדקה ה-96, אבל זו הפועל ת"א העונה, הכל הולך הפוך.

זו לא סתם נקודה, אלא הרבה מעבר לכך. במקום לתת לחדרה לצאת מהבוץ, ה-1:1 של שלמה גרר אותה עד הצוואר ואיזו תחתית יש לנו, צמודה ומותחת. הפועל ת"א עם ארבעה משחקים ללא הפסד. נכון, היא ניצחה רק באחד מהם, אבל במאבקי הישרדות זה לא רע בכלל.

מנגד, מנחם קורצקי חטף אחרי תוספת הזמן ונראה מתוסכל מאוד בסיום. אם תרצו, תרגול של חדרה לקראת המשחק הבא שלה מול מכבי ת"א, שגם היא חובבת שערים בתוספת הזמן. זו חלוקת נקודות, אבל גם איבוד נקודות של שתי מועמדות לירידה. בני יהודה, בני סכנין והפועל כפ"ס יכולות להיות מרוצות.

צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר

הרכבים

הפועל חדרה:רובי לבקוביץ', נועם כהן, טל כחילה, עידו לוי, ג'ונתן סיסה, עבדאללה ג'אבר, תמרי גלזר, מוחמד אוסמן, מקסים פלקושצ'נקו, גוסטבו מרמנטיני, שובל גוזלן.

הפועל ת"א:ארנסטס שטקוס, בן ביטון, אדי גוטליב, סיאנדה קולו, דני גרופר, עמנואל בואטנג, דן איינבינדר, לידור כהן, אושר דוידה, עומרי אלטמן, שלומי אוזלאי.

צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר

מהלך המשחק

1':השופט אוראל גרינפלד הוציא את המשחק לדרך!

12':ניסיון של שלומי אזולאי פגש את המשקוף.

22':בואטנג ניסה מרחוק אך הבעיטה שלו הולכת אל מעל השער.

46': שער! 0:1 לחדרה!עוד לא עברה דקה מפתיחת המחצית, והמארחת עולה ליתרון. מרמנטיני קיבל מפלקושצ'נקו, השתחרר וסובב אל הרשת.

צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
צילום: אלן שיבר
רז שטיין נכנס // צילום: אלן שיבר
רז שטיין נכנס // צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר