"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בלקנית: חולון וגלבוע הוגרלו בשלב הבתים השני

הקבוצה של דדאס תשחק נגד קומאנוב ופלובדיב • הקבוצה של גורדון מול ברו ו-TFT • שתי הראשונות בכל בית יעפילו לפיינל פור

,עודכן
שחקני גלבוע/גליל. יריבות ממקדוניה ובולגריה // צילום: אלן שיבר // שחקני גלבוע/גליל. יריבות ממקדוניה ובולגריה

היום נערכה בסופיה הגרלת שלב הבתים השני בליגה הבלקנית אליו העפילו שתי נציגות ישראליות: הפועל חולון והפועל גלבוע/גליל.

הפועל חולון תשחק בבית G עם קומאנובו ממקדוניה ואקדמיק פלובדיב הבולגרית. גלבוע/גליל תשחק בבית F עם ברו הבולגרית וTFT ממקדוניה. שתי הראשונות מכל בית יגיעו לפיינל פור של המפעל.

12 קבוצות ישראליות התחילו את שלב הבתים המוקדם, מהן עלו 4 המובילות שהתמודדו בשני חצאי גמר. גלבוע ניצחה את מכבי ראשל״צ וחולון את הפועל ת"א כדי לעלות לשלב הבתים השני.

בתוך כך, הנהלת הפועל חולון פועלת כדי לגייס 600 אלף שקלים לרישום זר חמישי לחצי גמר גביע המדינה. הדד-ליין: יום רביעי ב-19:00. הסגולים מעוניינים לרשום את כל חמשת הזרים שלהם למשחק מול מכבי ת"א ולשם כך מנסים להשיג את הסכום כדי שיוכלו לשלם את הקנס למינהלת הליגה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר