"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"בטוח שהקאמבק הזה יוסיף לנו המון ביטחון"

בברצלונה מאושרים לאחר שניצלו מהדחה מביכה ברבע גמר הגביע • ג'ורדי אלבה, גיבור המשחק: "נשארנו מאוחדים כל הזמן"

,עודכן
צילום: אי.פי.אי // גריזמן ואלבה חוגגים, אמש בגראנדה

עד הדקה ה-88 במשחק מול גראנדה אמש (רביעי) ברבע גמר גביע המלך, ברצלונה הייתה בטוחה שהיא בדרך לעוד ערב משפיל. הקטאלונים היו בפיגור 2:0 לאור משחק נרפה של רוב שחקניה, אבל שני שערים בדקות 88 ו-92 סידרו לה 2:2 דרמטי בדרך ל- 3:5 אדיר לאחר הארכה.

שני השחקנים שחתומים על הרגע הנפלא של בארסה הם אנטואן גריזמן וג'ורדי אלבה. הצרפתי שנכנס לעניינים בתקופה האחרונה וסוף סוף מציג את היכולת המוכרת שלנו מימי אתלטיקו כבש את השער המצמק ובישל למגן את שער השוויון כשגם בהארכה שניהם המשיכו לככב כשאלוף העולם מ-2018 מצא את חברו בדרך לשער היפה במשחק.

גריזמן שכאמור נראה מעולה בתקופה האחרונה אמר לאחר המשחק: “במשחק בודד הכל יכול לקרות. סבלנו הרבה, אחרי שהפכנו את המשחק נכנסו לשאננות וספגנו את השלישי, אבל אז דה יונג כבר שער בסטייל של פיפו אינזאגי. אני בכושר טוב מאז ינואר ואני רוצה להמשיך ככה עד סוף העונה. המאמן מאמין בי וגם השחקנים וזה קל יותר”.

מאמנו רונאלד קומאן שיבח את החלוץ ואמר: “הוא תמיד עובד קשה, זה חשוב לו. עם היעילות שלו אנחנו הרבה יותר מסוכנים. המשחק הזה יכול להיות נקודת מפנה”. על המשחק עצמו אמר ההולנדי: “המנטליות הייתה הדבר שאהבתי יותר מהכל, לא הפסקנו לנסות ואני מאוד שמח. הגיע לנו לנצח בזכות הגישה שלנו".

גריזמן בטירוף, אמש // צילום: רויטרס
גריזמן בטירוף, אמש // צילום: רויטרס

ג'ורדי אלבה היה מאושר מאוד בסיום לאחר שכבש צמד והוסיף: "אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה כבשתי בנגיחה. בכל מקרה, בטוח שהקאמבק הזה יוסיף לנו המון ביטחון. הקבוצה נשארה מאוחדת וחזקה, גם ברגעים הקשים".

'Heroic!' [md]pic.twitter.com/yEIEBmWS69

— barcacentre (@barcacentre)February 4, 2021

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר