"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארדואן נגד הלהט"ב: "חסרי ערכים"

נשיא טורקיה תקף את הנוער הגאה במדינה לאחר סערה שהתחוללה בעקבות מחאה באוניברסיטה באיסטנבול • "הם מערערים על ערכי הלאום"

,עודכן
נשיא טורקיה, רג'יפ טאיפ ארדואן // צילום: איי.אף.פי

נשיא טורקיה, רג'יפ טאיפ ארדואן, תקף היום (שלישי) בחריפות את הקהילה הגאה בארצו וטען כי הם מערערים את ערכי הלאום והמסורת בטורקיה.

בנאום שנשא לצעירי מפלגת השלטון, מפלגת הפיתוח והצדק, אמר הנשיא: "אתם נוער ערכי, אתם לא כמו הנוער הגאה, אינכם ונדליסטים חסרי ערכים". ארדואן התייחס בדבריו לכרזה המראה את הכעבה במכה לצד סמלי הגאווה שפרסומה הביאל מעצר של ארבעה פעילים להט"בים בטורקיה.

"אתם, נוער שנושא את ערכי ההיסטוריה הטורקית ארוכת השנים, מסתכלים בבוז על מי שמערער את ערכי הלאום והמסורת שלנו", אמר הנשיא הטורקי. 159 נעצרו אתמול במחאה באוניברסיטת בוגזיצ'י הליברלית, זאת לאחר שמשטר ארדואן כפה את מועמדו לתפקיד רקטור האוניברסיטה, כנגד דעתם של אנשי הסגל וחבר המנהלים.

מפגין נושא דגל הגאווה נעצר בהפגנה באיסטנבול // צילום: אי.פי.איי
מפגין נושא דגל הגאווה נעצר בהפגנה באיסטנבול // צילום: אי.פי.איי

המערכה שמנהל נשיא טורקיה נגד הקהילה הגאה בטורקיה מתנהלת באופן שקט וזוחל במשך שנים, כשהשלטונות מצרים אט-אט את צעדיהם של חברי הקהילה, מקשה עליהם לקיים אירועים ועוצר חברים בולטים בקהילה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר