התקפה גזענית נגד ראשפורד: "שחור וגאה בזה"
שעות קשות עברו על החלוץ לאחר המשחק של מנצ'סטר יונייטד מול ארסנל: "האנושות והמדיה החברתית בשיא כיעורה"
,עודכן
חלוץ מנצ'סטר יונייטד, מרכוס ראשפורד, אומר כי ההתעללות הגזענית שחווה ברשתותלאחר המשחק אמש (שבת) מול ארסנל (0:0)הייתה "האנושות והמדיה החברתית בשיא כיעורה". שחקן נבחרת אנגליה בן ה-23 אמר כי היא אינו רוצה לעלות צילומי מסך מהמתקפה נגדו כיוון שזה לא יהיה אחראי מצידו לעשות כאן אבל תקף בחריפות.
"האנושות והמדיה החברתית בשיא כיעורה. כן, אני גבר שחור ואני חי כל יום בגאווה כך שגם תגובות כאלה ואחרות לא ישנו את זה", צייץ בטוויטר. "מצטער בפני אלה שחיכו שאגיב בחומרה, אתם פשוט לא הולכים לקבל אותה", הוסיף.
עוד כתב ראשפורד: "אני לא משתף צילומי מסך, זה יהיה לא אחראי לעשות זאת וכפי שאתם יכולים לדמיין אין בהם שום דבר מקורי. יש ילדים יפים בכל הצבעים שעוקבים אחריי והם לא צריכים לקרוא את זה". ההתאחדות לכדורגל האנגלית גינתה את האירועים ואמרה כי התקפות מסוג זה לא מקובלות בחברה בשנת 2021.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוHumanity and social media at its worst. Yes I’m a black man and I live every day proud that I am. No one, or no one comment, is going to make me feel any different. So sorry if you were looking for a strong reaction, you’re just simply not going to get it here
— Marcus Rashford MBE (@MarcusRashford)January 30, 2021
