"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"ארסנל הציעה 20 מיליון יורו על מנור סולומון"
באוקראינה מדווח כי בקבוצה מעוניינים בהמשך התקשרות עם החלוץ הישראלי ולכן דחו על הסף הצעה אטרקטיבית מצד התותחנים • ההערכה מחודשת תתקיים רק בקיץ
צילום: אי-פי-איי // מנור סולומון. יישאר באוקראינה?

"ארסנל הציעה 20 מיליון יורו על מנור סולומון"

באוקראינה מדווח כי בקבוצה מעוניינים בהמשך התקשרות עם החלוץ הישראלי ולכן דחו על הסף הצעה אטרקטיבית מצד התותחנים • ההערכה מחודשת תתקיים רק בקיץ

,עודכן

הדיווחים אודות עסקה שכמעט התרקמה בין מנור סולומון לארסנל, הולכים ומתרבים. הבוקר (שלישי) דווח באוקראינה כי בשחטאר דונייצק לאחרונה החליטו לסרב להצעה מצד התותחנים על סך 20 מיליון יורו עבור שחקן ההתקפה הישראלי.

על פי הדיווח, ראשי שחטאר מעוניינים למקסם את הכישורים של סולומון ולכן רוצים שיישאר במועדון שלהם לפחות לעונה נוספת. עוד מדווח כי בהנהלה הבהירו לסלומון כי יש כוונה ממשית להיפרד מהקשר הברזילאי טייסון, שעשוי בקרוב מאוד לעבור לאינטרנסיונל הברזילאית. מיותר לציין כי עזיבה שכזאת, תשרת את סולומון, שיזכה כמובן ליותר דקות משחק ואולי אף למקום של קבע בהרכב הפותח.

יצוין כי על פי התקשורת האוקראינית, בקבוצה קיבלו החלטה לא לשחרר את מנור סולומון בחלון הקרוב, ואולי רק בקיץ, במידה ותונח הצעה אטרקטיבית יותר – רק אז החלוץ הישראלי יקבל את השחרור המיוחל לקבוצה גדולה יותר באירופה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו