"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניקול ראידמן נפרדה מבן הזוג

פחות מחודשיים אחרי שפורסם כי ראידמן אוחזת בבן זוג חדש בשם ירון כהן, נראה כי הזוגיות הפוטוגנית הגיעה לסיומה

,עודכן
צילום: אמיר מאירי // העוקבים מיהרו לחזק. ראידמן

פחות מחודשיים אחרי שנודע כי היא בזוגיות חדשה, ניקול ראידמן מעדכנת באינסטגרם: "אני מאושרת עצמאית ורווקה"

לפני פחות מחודשיים דיווחו אתרי הבידור כי לאחר תקופת רווקות שהגיעה בעקבות הפרידה ממיכאל צ'רנוי,ראידמן מצאה סוף סוף אהבה.

הזוכה המאושר היה איש עסקים בשם ירון כהן, גרוש בן 47 ואב לילד מתבגר, שברשימת האקסיות שלו ניתן למצוא גם את המעושרת לשעבר דפנה שחר.

עם הבן זוג לשעבר, ירון כהן, מתוך האינסטגרם
עם הבן זוג לשעבר, ירון כהן, מתוך האינסטגרם
השניים הכירו בשידוך, ולמרות שניסו להתחמק מהפפראצי, עד מהרה החלו להתפרסם תמונות שלהם. על פי הדיווחים הם הספיקו לבלות בחו"ל ביחד.

לפני כמה שבועות נראלה ראידמן על הזוגיות הטרייה בתוכנית של גלית ואילנית בקשת 12, וענתה: "נקווה שאנחנו נשרוד. אני לא רוצה לפתוח פה, אני שומרת את זה לעצמי".

הבוקר פרסמה ראידמן כי הזוגיות הפוטוגנית הגיעה לסופה. בפוסט שהעלתה לאינסטגרם כתבה "מאושרת, עצמאית, רווקה, ככה אני מתחילה את השבוע שלי".

העוקבים שלה מיהרו לחזק אותה במשפטים כמו "מה ששלך יהיה שלך", "את תקבלי את ההכי טוב שיש" ו"עוד יגיע האחד שיעשה אותך הכי מאושרת בעולם כי מגיע לך".

View this post on Instagram

A post shared by Nicol Raidman (@nicolraidman)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר