"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהפך: רותם סלע הפכה לברונטית

השחקנית והמגישה כבר אינה בלונדינית ועשתה שינוי דרמטי בשיער כחלק מצילומי הסדרה החדשה "ירושלים" • מתאים לה? שפטו בעצמכם

,עודכן
רותם סלע // צילום: אורן בן חקון // רותם סלע כבר לא נראית ככה

זה היה שבוע של מהפכי שיער בביצה, ואחרי הוורוד בזוקה של מרגי, מגיע החום הברונטי של רותם סלע.

השחקנית והמנחה שיתפה היום (חמישי) את מיליון עוקביה באינסטגרם במהפך השיער שעברה מבלונדיני לברונטי, כשהיא כותבת מתחת לתמונה שהעלתה: "מקווה שאתם אוהבים שוטרות ברונטיות" ומוסיפה את התיוגים #תפקיד חדש #ירושלים.

יפה לה שחור? // התמונה מתוך אינסטגרם
יפה לה שחור? // התמונה מתוך אינסטגרם

המהפך מגיע כחלק מצילומי הסדרה החדשה של הוט ירושלים, בה מגלמת סלע את תפקידה של שירה, קצינת בילוש משטרתית.

פחות משעה מהרגע שבו עלתה התמונה לאינסטגרם היא צברה יותר מ-17 אלף לייקים, וזכתה למאות תגובות מפרגנות רבות מהן מצד חבריה בתעשייה.

"פייי ישתבח", כתב אביב אלוש, "וואיי וואיי", הוסיפה חן אמסלם ומאיה וורטהיימר תהתה אם ברונטיות נהנות יותר.

"את משחקת את יעל גולדמן?", התלוצץ עפר שכטר ויוגב אלקיים סיכם: "את יודעת שבסגר הקרוב הולך להיות מחסור בביצים, נייר טואלט וצבע חום לשיער".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר