"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"גוארדיולה ואנריקה הטובים ביותר שעבדתי איתם"

לקראת הראיון המיוחד שיתפרסם בראשון, ליונל מסי סימן את השניים איתם זכה בצ'מפיונס ליג כאלה שהשפיעו עליו הכי הרבה

,עודכן
צילום: מתוך טוויטר // גוארדיולה ומסי. הפרעוש לא שוכח את פפ

חובבי הכדורגל העולמי בכלל ואוהדי ברצלונה בפרט, מחכים בקוצר רוח לראיון המיוחד עם ליונל מסי שיתפרסם מחר (ראשון) בספרד. כבר מספר ימים שהעיתונאי ג’ורדי אבולה שראיין את הפרעוש מוציא לאור טיזרים שמעוררים לא מעט עניין סביב הארגנטינאי הוותיק והערב (שבת) אבולה פרסם טיזר נוסף בחשבון הטוויטר שלו שבו מסי דיבר על המאמנים שלו לאורך הקריירה.

באופן לא מפתיע ואולי כמסר לרונאלד קומאן, מסי סימן את המאמנים איתם זכה בליגת האלופות כטובים ביותר שהיו לו. “פפ גווארדיולה היה משהו מיוחד, הוא גורם לך לראות דברים בצורה מסוימת, הדרך בה הוא מתכונן למשחקים הגנתית והתקפית, הוא אומר לך בדיוק איך המשחק יתפתח ובאיזה צורה אתה צריך לתקוף כדי לנצח", אמר מסי. "גווארדיולה ולואיס אנריקה, שני המאמנים הטובים ביותר שעבדתי איתם. העובדה שהייתה לי את האפשרות ללמוד מהם סייעה לי להשתפר ולצמוח מאוד בכדורגל שלי מהתבונה הטקטית של שניהם, הם לימדו אותי המון”, הוסיף.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

Sí, a Messi también le preguntamos por Guardiola.

Y responde.



Domingo (21.25h),#MessiÉvole.

Una exclusiva mundial de@delbarriotvpic.twitter.com/AgnnV6B8bC

— Producciones del Barrio (@delbarriotv)December 26, 2020

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר