כשיצחק שום בנה את הסגל של הפועל כפ"ס הוא בטח שאף להיות בצמרת, איפשהו קרוב לבית"ר ירושלים. אז זהו, שכפ"ס ממש צמודה לבית"ר, אבל לא שומי ולא בית''ר דמיינו שהמפגש בניהם בסוף הסיבוב הראשון יהיה על על הזכות להיות מעל הקו האדום.
כפ"ס מכירה את האזור הזה בטבלה, גם אם לא רצתה להיום שם. אבל בית''ר? זה מרגיש כמו גמל שמגיע לקוטב ולא כל כך מבין איפה הוא נמצא. בית''ר נחמדה מדי לתחתית, והיא בעיקר לא מאוזנת. המון כלים התקפיים, מהשאר מעט מאוד. לקחו את כל המשקל ושמו בצד אחד של המאזניים.
מייקל אומוה העלה את כפ"ס ליתרון (37) אבל בית''ר חזרה משער עצמי של סולומון (44). ככה זה נגמר, 1-1, וזה רע לשתי הקבוצות, בעיקר לבית"ר. עכשיו בית''ר וכפ"ס יחכו לינואר. משה חוגג ושייח חאמד בן חליפה רוצים בלם, אולי עוד קשר. יצחק שום לא בטוח יביא חיזוק, ומה עם מאמן קבוע? או שנוח לו עם רביד גזל על הקווים?


