"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עכשיו תורו: הסקווש הישראלי הגיע לדובאי

קבוצה של שחקני סקווש בכירים, בהם סגן אלוף ישראל, השתתפו בסוף השבוע בתחרות היסטורית על אדמת האמירויות

,עודכן
צילום: מעיין לוי // ניר כהן וניר זוסמן על אדמת דובאי. משחק היסטורי

משחק היסטורי. קבוצה של שחקני סקווש בכירים מישראל, בהם סגן אלוף ישראל, ניר כהן ועוד שני שחקנים הנמנים עם נבחרת ישראל, השתתפו בסוף השבוע בתחרות סקווש בדובאי.

חשוב לציין כי זו הפעם הראשונה שמתקיימת אליפות מסוג זה על אדמת האמירויות. הקבוצה הייתה אורחת של מנהל הסקווש בדובאי, עבדול באסיט, שחקן ממוצא פקיסטאני.

את האירוע יזמה התאחדות הסקווש בישראל. אביב בושינסקי, יו׳ר ההתאחדות הביע תקווה שבכך תפתח הדלת לתחרויות נוספות עם מדינות ערביות נוספות ובראשן מצרים שבה נמצאים טובי השחקנים בעולם אך למרות השלום שיש למדינת ישראל עם מצרים, הללו נמנעים מלארח או להתארח בישראל

אריק קפלן, נשיא התאחדות "אילת": אנו מברכים את איגוד הסקווש בישראל על האירוע החשוב, שמהווה אבן דרך משמעותית עבור הספורטאים הלא אולימפיים בישראל. אנו בטוחים כי בקרוב נראה ענפי ספורט נוספים הפועלים תחת התאחדות "אילת", לוקחים חלק בתחרויות משמעותיות במדינות המפרץ, בהמשך לאירועים המכוננים של חתימת הסכמי השלום."

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר