"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שי ברדה: "לפעמים, מאמן צריך להיות חירש"

מאמן בית"ר סיכם את הניצחון על ק"ש: "אנחנו לא מרגישים מילימטר של לחץ מההנהלה שלנו. המועדון הוכיח הרבה בגרות" • רפואה: "מודה שכרע המומנטום הוא שלילי"

,עודכן
צילום: דני מרון // שי ברדה חוגג את השער היקר של בית"ר, הערב בטדי

בית"ר ירושלים הצליחה קצת לברוח מהקו האדום אחרי שרשמה הערב (חמישי)0:1 חשוב במיוחד בטדי על עירוני קריית שמונה, שכבר סופרת הפסד שלישי ברציפות. גלאופילו האסלביינק, שלא שיחק מאז מחזור הפתיחה אי שם באוגוסט, הבקיע בדקה ה-33 וסידר לקבוצה מהבירה שלוש נקודות אחרי חודש שחון במיוחד. שלום אדרי נכנס בדקה ה-58 וכעבור 60 שניות ראה את הכרטיס האדום.

מאמן בית"ר ירושלים שי ברדה אמר בסיום 90 הדקות: "אני גאה בשחקנים שלנו. אחרי תקופה ממש לא טובה, היה חשוב לזכות בנקודות עם הרבה לב ואכפתיות. הייתה לנו תקופה שהדברים לא הסתדרו והיום הלב ניצח למרות שנשארנו בעשרה שחקנים כבר בדקה ה-60.

"רעשי רקע זה תירוצים, אנחנו לא מרגישים מילימטר של לחץ מההנהלה שלנו. המועדון הוכיח הרבה בגרות כלפי השחקנים והמאמנים. מאמן צריך לפעמים להיות חירש, לא לשמוע ולא לראות".

"מבחינתנו היה שקט, כל דבר אחר הוא תירוץ ואנחנו לא שם. אנחנו רוצים לראות את בית"ר מבחינת מחויבות כמו שנראינו היום. יש מאות אלפי אוהדים וצריך לשחק בשבילם. לא היה הרבה כדורגל, אבל הייתה הרבה לחימה".

רפואה. בינתיים, לא מוצא את הבעיה // צילום: דני מרון
רפואה. בינתיים, לא מוצא את הבעיה // צילום: דני מרון

הקפטן עידן ורד הוסיף: "אנחנו עוברים תקופה לא קלה עם כל מה שקורה מסביב למועדון. בחודש האחרון בעיקר הפסדנו ולא היינו טובים. היה לנו חשוב היום לבוא וקודם כל לרוץ ולתת את ה-100% שלנו. היו גם כמה דברים טובים עם הכדור, בכל מה אפשר לקחת לקראת העתיד את הלחימה וכמובן הניצחון".

בצד השני, קובי רפואה ניסה להבין מה שוב לא עבד בקבוצה שלו: "אנחנו לא מספיק להיות חדים ליד השער. גם כשהיריב היה בעשרה שחקנים לא הזזנו מספיק מהר את הכדור. אם המשחק היה נמשך עוד חצי שעה אולי היינו נותנים גול. הגענו למצב או שניים לקראת הסוף, וזה לא מספיק".

"אני מנסה למצוא את התשובה ואת הבעיה כל הזמן. כרגע זה לא מצליח לי, אבל יש לנו עוד יומיים משחק אז נצטרך להתאושש מזה וללכת קדימה. המומנטום כרגע הוא שלילי, אני מודה בזה. אין לנו הרבה זמן, נצטרך להרים את השחקנים".

בית"ר חוגגת בטדי // צילום: דני מרון
בית"ר חוגגת בטדי // צילום: דני מרון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר