"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: סוהר התקין מצלמות והציץ לנשות הסגל

קצין שב"ס נעצר בגין עבירות של פגיעה בפרטיות, הטרדה מינית והאזנת סתר • הוא הודה ברוב החשדות נגדו, ומחר יתקיים דיון בבית המשפט בעניינו

,עודכן
אילוסטרציה // צילום: מרקו // אילוסטרציה

סוהר בדרגת כלאי נעצר הבוקר (רביעי) בחשד שניצל את תפקידו, התקין מצלמות נסתרות בשירותים, והציץ לנשות הסגל. הוא נחקר בחשד למעורבות בעבירה של פגיעה בפרטיות, הטרדה מינית, מרמה והפרת אמונים והאזנת סתר.

תחילה הוא עוכב לחקירה על ידי היחידה הארצית לחקירת סוהרים (יאח"ס) בלהב 433, ובסיומה נעצר. בחקירותיו הודה ברוב החשדות נגדו.

הוא נעצר בעקבות דיווח שהגיע משירות בתי הסוהר והוביל לחקירה המנוהלת על ידי משטרת ישראל בחשד לביצוע העבירות האמורות. מחר יובא החשוד לבית משפט השלום בראשון לציון לדיון בעניינו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר