"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איתות לוייסמן: ויאדוליד רוצה להתחזק בחלוץ

בספרד מדווח כי בקבוצת התחתית מעוניינים בהגעתו של איבן שפוניץ', שלא מוצא את מקומו באתלטיקו מדריד • האם ייפגע מעמדו של חלוץ נבחרת ישראל?

,עודכן
שון וייסמן. מהיע את דעתו ברשתות, צילום: אי-פי

זה לא סוד ששון וייסמן מתקשה לעצמו את עצמו בליגה הספרדית העונה. חלוץ נבחרת ישראל, שהצטרף העונה לוויאדוליד מוולפסברגר, שותף העונה בשמונה משחקי ליגה, ועדיין לא מצא את הרשת במסגרת המקומית בספרד.

הבוקר (שני) דיווחו בתקשורת הספרדית כי בויאדוליד רוצים לצרף בהשאלה את חלוץ אתלטיקו מדריד, איבן שפוניץ', שעד עכשיו לא הצליח להרשים אצל מוליכת הליגה. מיותר לציין כי לא מדובר בבשורות מעודדות עבור וייסמן, שבשבת האחרונה שותף ל-28 דקות בלבד במשחק מול אתלטיקו לאחר סיפסול ממושך שלושה משחקים.

כעת מעניין יהיה לראות האם שאפוניץ' בן ה-23, שהגיע מבפניקה בתחילת העונה שעברה, יגיע בינואר הקרוב לקבוצתו של וייסמו, ואכן יעשה את ההבדל בהתקפה של ויאדוליד, שנמצאת במקום הלפני אחרון בספרד עם 10 נקודות בלבד אחרי 12 מחזורים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר