"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האלוף מושבת: לואיס המילטון נדבק בקורונה

אלוף הפורמולה 1 פיתח סימפטומים קלים למחלה ויאלץ להחמיץ את הגראנד פרי הבא בשאקיר, בחריין • ממרצדס נמסר: "לואיס נכנס לבידוד על פי כל ההנחיות"

,עודכן
צילום: אי-פי-איי // לואיס המילטון. נכנס לבידוד

מסתבר שהקורונה הגיעה גם לסבב הפורמולה 1, ופגעה הפעם באלוף הבלתי מעורער. בקבוצת מרצדס הודיעו הבוקר (שלישי) כי אלוף פורמולה 1 לואיס המילטון נדבק בקורונה ולכן יאלץ להחמיץ את הגראנד פרי בתחילת השבוע הבא בשאקיר, בחריין.

הנהג הבריטי, שרק לפני יומיים ניצח בגראנד פרי בחריין ורשם ניצחון 11 עונתי מתוך 15 מירוצים, פיתח ב-48 השעות האחרונות סימפטומים קלים למחלה. "המילטון עבר בימים האחרונים מספר בדיקות בהן הוא נמצא שלילי", נמסר מטעם מרצדס, "ביום שני האחרון, המילטון התעדכן כי שהה ליד אדם חיובי לפני שהגיע לבחריין. כעת לואיס נמצא בבידוד על פי ההנחיות הרפואיות בבחריין. הוא מרגיש טוב למרות שפיתח מספר סימפטומים קלים למחלה".

כזכור, באמצע החודש, המילטון זכה בגראנד פרי בטורקיה ובאליפות שביעית, שהשוותה את שיאו של מיכאל שומאכר. הבריטי נצמד לגרמני האגדי בראש טבלת האלופים של כל הזמנים והיד על ההגה עדיין נטויה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר