מאז שאנטואן גריזמן הגיע לברצלונה הוא לא מצליח לספק את הסחורה ולא משחזר את היכולת שלו מהתקופה באתלטיקו מדריד. אם זה לא מספיק, הצרפתי עולה לכותרות לא מעט בחודשים האחרונים כש"מקורביו" התבטאו לא פעם נגד ליונל מסי וטענו כי היחס שהארגנטינאי נותן לו מחפיר.
גריזמן שמאס במתיחות שמנסים ליצור לו עם הפרעוש, זימן ריאיון מיוחד עם שחקן העבר חורחה ולדאנו וסיפר את האמת שלו ואת התחושות כלפי הכוכב הגדול של הקטאלונים. "אני יודע שזה הפריע לליאו שסירבתי לברצלונה בעבר, אבל ברגע שהצטרפתי לקבוצה, הוא אמר לי שהוא מוכן למות עבורי".
על דבריו של דודו כנגד מסי ("התנהגות של דיקטטור") אמר: "דוד שלי לא מבין כלום בכדורגל. אחרי שהדברים שאמר פורסמו בכל כלי התקשורת, פניתי לליאו והסברתי לו שאין לי שום קשר לאיש הזה. הוא אפילו לא שמור אצלי בטלפון. גם עם הסוכן לשעבר שאמר מה שאמר, אין לי שום מערכת יחסים בשנים האחרונות. ליאו יודע שיש לי כבוד עצום אליו".
על הפרסומים בתקשורת שהוא רוצה לעזוב את הקבוצה: "התקשורת פה תמיד מוצאת מה לא בסדר אצלי. גם כשהם לא כותבים כלום על היחסים ביני לבין מסי, הם טוענים שאני רוצה לעזוב בינואר או שהמועדון רוצה למכור אותי. בכל בוקר אני קם מחדש ורואה שעשיתי משהו מזעזע".

היכולת הדלה שלו מאז שהגיע: "בשנה וחצי שאני כאן הוחלפו שלושה מאמנים ולכל מאמן כאן היו דרישות שונות. בין לבין, הגיעה גם הקורונה וזה לא הפך את זה ליותר קל. אני מודע לכך שאני לא מספק את הסחורה ולא מציג את היכולת האמיתית שלי, אבל מבין שיש לי נסיבות מקלות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו