"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ליברמן: שונאי ישראל מנצלים את הטכנולוגיה

שר החוץ לשעבר: "ההגנה על העם היהודי - תפקידה של מדינת ישראל" • קבוצת האקרים תקפה את אתרי משרד ראש הממשלה, משרד הביטחון ומשרד החינוך • האתרים שהופלו שבו לפעול כסדרם

,עודכן
צילום: עמי שומן (ארכיון) // האקר ישראלי בפעולה. המתח בשיאו לקראת 18:00 בערב

שר החוץ לשעבר אביגדור ליברמן, תקף בחריפות את הארגונים והגולשים שביצעו מתקפת סייבר על ישראל. "המתקפה שבאה בתאריך הסמלי של ערב יום השואה, היא תזכורת נוספת לכך, כמובן עם אלף אלפי הבדלות, שבכל דור ודור ינסו שונאי ישראל לנצל גם את הקדמה והטכנולוגיה בכדי לנסות ולספק את מאוויהם האנטישמיים, הפרימיטיביים והחשוכים", כתב ליברמן בעמוד הפייסבוק שלו.

"משחר ההיסטוריה, מימי העבדות במצרים שציינו רק לפני שבועיים בליל הסדר, דרך השואה הנוראה מכל ועד ימינו אלה שבהם אנו מתמודדים עם אוייבים שתוקפים אותנו גם באבנים וגם באינטרנט, חובה עלינו לעמוד על המשמר ולדאוג לכך שאף יהודי, במדינת ישראל ובעולם, לא ייפגע רק בשל היותו יהודי ושכל המזימות של האנטישמים לדורותיהם יגדעו באיבן", הוסיף.

ליברמן התייחס גם לכישלון המגעים בין המערב לאיראן בנוגע לתכנית הגרעין של האחרונה ואמר: "הכישלון הידוע מראש של השיחות שנערכו בסוף השבוע האחרון בין המעצמות לאיראן, מוכיח שוב שגם בדור הזה ההגנה על המשך קיומו של העם היהודי ישאר תפקידה של מדינת ישראל. שהרי המדינה היחידה שאותה מאיימת איראן להשמיד, במקביל לפיתוח הנשק הגרעיני, היא מדינת היהודים. ולכן אסור להקשיב לאלה שמרגיעים אותנו ושאומרים שעלינו לשבת בשקט ולחכות. חיכינו כבר בשנות ה-30 וראינו מה קרה בשנות ה-40. לצערי, המסקנה שלי מסבב השיחות האחרון באלמאטי בקזחסטן היא שמהסכמי מינכן ועד השיחות האלה - כלום לא השתנה והעולם לא למד דבר. לכן, ההגנה הזו, על כל יהודי באשר הוא, הוא תפקידה הראשון והחשוב ביותר של מדינת ישראל ואנו נמשיך למלא אותו תמיד".

אתמול ובשעות אתמול הופל אתר הרשות לניירות ערך אבל אתר הדיווח עצמו - מאי"ה, לא נפגע. הופלו גם אתר משרד הקליטה ואתר המשרד לענייני מודיעין. בשעות הלילה הופלו אתרי משרד ראש הממשלה, משרד הביטחון ומשרד החינוך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר