"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ייני פרש מהנבחרת: "מאחל שתגיעו לטורניר גדול בלעדיי"

השחקן שרשם 32 הופעות במדים הלאומיים הודיע על פרישתו מנבחרת ישראל בגיל 33: "תמיד שמחתי להיות אתכם ונהניתי" • יו"ר ההתאחדות אורן חסון: "סמל ודוגמה לכל ספורטאי"

,עודכן
צילום: באדיבות ההתאחדות לכדורגל // ייני ואבו פאני, אמש. יורד מהדשא בפעם האחרונה

לאחר הניצחון על סקוטלנד אמש (רביעי) הודיע שרן ייני בן ה-33 על פרישתו מנבחרת ישראל. שחקן מכבי ת"א רשם 32 הופעות בין-לאומית במדי הנבחרת הבוגרת, הראשונה במשחק מול פורטוגל באצטדיון רמת גן ב-2013 (3:3) והאחרונה אתמול.

לכבוד הרגע המרגש, התכנסו בסיום המשחק שחקני הנבחרת, הצוות המקצועי וראשי ההתאחדות לכדורגל יחד עם ייני ורעייתו שלי.

דברי הפרידה של שרן ייני מנבחרת ישראל // צילום: באדיבות ההתאחדות לכדורגל

ייניפנה אל הנוכחים ואמר: "לא חשבתי שאתרגש כל כך, אבל הנה זה קורה. תודה על היחס החם ועל ההערכה, אני מרגיש את זה וזה לא מובן מאליו. יש כאן חבורה שמלווה אותי כבר הרבה שנים ואתם קבוצה מדהימה של גברים, מחויבים, עובדים קשה, רציניים, אפס אגו, באימונים ובמשחקים. זאת הדרך שתוביל אתכם לטורניר גדול כמה שיותר מוקדם, ואני מאחל לכם להגיע אליו בלעדי וליהנות מהרגעים האלה. חלק מהרגעים הכי טובים שלי בקריירה היו בנבחרת, תמיד שמחתי להיות אתכם ונהניתי".

יו"ר ההתאחדות לכדורגל,אורן חסון, הודה לשרן ייני: "אתה סמל ודוגמה לכל ספורטאי ולכל כדורגלן. כל אחד מהחברים שלך בנבחרת וכל מי שמכיר אותך יודע שאתה הייצוג היפה של הכדורגלן הישראלי - מנהיג, רציני, מחויב ומלא שמחת חיים. אני מודה לך בשם ההתאחדות לכדורגל על התרומה הבלתי רגילה לנבחרת, על ההקרבה ועל המסירות ומאחל לך המשך קריירה טובה, הצלחה ובריאות. תודה בשם כולנו על כל השנים הטובות".

צילום: באדיבות ההתאחדות לכדורגל
צילום: באדיבות ההתאחדות לכדורגל
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר