"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאומית: הפועל ירושלים כבר רביעית

הקבוצה של זיו אריה חיברה ניצחון שני ברצף, עם 0:2 בעפולה • קרב הצמרת בין נוף הגליל והפועל איכסל הסתיים ללא שערים • הפועל רמת גן עדיין ראשונה אחרי 2:2 דרמטי מול אום אל פאחם

,עודכן
צילום: דני מרון // זיו אריה. ניצחון שני ברציפות להפועל ירושלים

המחזור התשיעי בליגה הלאומית התקיים הערב (שני) עם שמונה משחקים. בשורה התחתונה: הליגה השנייה בישראל נותרה צפופה מתמיד כאשר בין המקום הראשון לתשיעי מפרידות רק שלוש נקודות.

מי ששמרה על הפסגה היא הפועל רמת גן, שחילצה בדקה ה-85 (אכרם שריח, עצמי) תיקו 2:2 מול הפועל אום אל פאחם. המארחים כבשו דווקא פעמיים, (גאירה ג'וף ומוחמד כליבאת), אבל האורדונים נעזרו בפנדל מוצלח של מיקו ממן בדקה ה-38 ובשער העצמי על סף הסיום.

קרב הצמרת בין נוף הגליל והפועל איכסל הסתיים ללא הכרעה וללא שערים. איכסל עם 16 נקודות במקום השני, המארחת שלישית עם 15 נקודות.

הפועל ירושלים רשמה 0:2 בעפולה. המארחת, שפיטרה השבוע את שלומי דורה ובמקומו עמד על הקווים מאמן הנוער רומן זולו, ספגה כבר בדקה החמישית מרגליי בן מיזן. בדקה ה-62, מיזן השלים צמד בפנדל מדויק. הירושלמים של זיו אריה רשמו ניצחון שני ברציפות וטיפסו למקום הרביעי.

במשחקים נוספים:בית”ר תל אביב/בת ים – אחי נצרת 1:1, הפועל רעננה – סקציה נס ציונה 0:0, הפועל כפר שלם – הפועל עכו 1:0, הפועל ראשון לציון – הפועל רמת השרון 0:0, הפועל פתח תקווה – מ.ס כפר קאסם 0:0.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר