"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: בן-אל תבורי מתחייב להניח תפילין כל יום

הזמר המצליח פגש רב נלהב במיוחד - שהצליח לשכנע אותו לקבל על עצמו להניח תפילין באופן קבוע • האם הוא יצליח להתמיד בזה?

,עודכן
צילום: מתוך האינסטגרם של תבורי // בן-אל תבורי

מכירים את החסידים שעוצרים אתכם ברחוב ומבקשים מכם להניח תפילין, להדליק נרות שבת או לאכול סופגניה? אזבן-אל תבורינתקל בימים האחרונים ברב יוצא דופן ונלהב במיוחד, שגרם לו לעשות בדיוק את זה - לקבל על עצמו להניח תפילין כל יום.

הזמר וחלק מהצמד המצליח "סטטיק ובן-אל" הגיע לבקר אצל הרב פנחס עגיב, ונראה שהביקור היה מטלטל עבור השניים - גם פיזית!

ממספר סטוריז קצרים שהעלה תבורי נראה שהרב לא הפסיק להפתיע ולהצחיק אותו. "זה הרב הכי משוגע שהכרתי בחיים שלי", צחק תבורי, בזמן שהרב בירך אותו בהתלהבות ואמר "ברוך הבא לבן-אל. הצדיק הזה קיבל על עצמו תפילין, בלי נדר, ופעם בחודש אני אבוא אליו ואתן לו שיעורון קטן של עשר דקות".

לאחר מכן הרב עגיב בירך את תבורי ואת שותפו לירז רוסו (סטטיק) ולסיום אף לחץ את ידו של במעין "חתימה" של ההסכם ביניהם. תענוג לעשות איתך עסקים!


View this post on Instagram

A post shared by - בן אל תבורי (@beneltavori)on Nov 4, 2020 at 12:28am PST

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר