"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סקוטלנד אחרי 25 שנה או היסטוריה לסרביה

הנבחרת של קלארק שעברה את ישראל בחצי גמר הפלייאוף תפגוש את סוללת הכוכבים מהבלקן בקרב עלייה ליורו • עוד הערב: סלובקיה – צפון אירלנד וצפון אירלנד - סלובקיה

,עודכן
צילום: Gettyimages // שחקני סקוטלנד חוגגים על חשבון ישראל בחודש שעבר

פרט למשחק בין צפון מקדוניה לגאורגיה, הערב יתקיימו עוד 3 משחקים בקרב ישיר על העלייה ליורו 2020.

סרביה - סקוטלנד

נבחרת סקוטלנד תעמוד הערב (21:45) ברגע הכי גדול שלה ב-25 השנים האחרונות כאשר היא תעשה הכל על מנת לחזור ליורו לראשונה מאז הטורניר ב-1996. החבורה של סטיב קלארק התגבשה בצורה נהדרת בשנתיים האחרונות ועברה כזכור את ישראל בשלב חצי הגמר הפלייאוף בחודש שעבר בדו קרב פנדלים. הסקוטים לא הפסידו ב-8 המשחקים האחרונים שלהם, הרצף הארוך ביותר שלהם מאז אמצע שנות ה-80.

מהצד השני, גם אצל הסרבים מדובר בערב מרגש במיוחד כיוון שהמדינה הקטנה טרם עלתה לאליפות אירופה בהיסטוריה הקצרה שלה. החבורה מהבלקן הצליחה לעשות בחודש שעבר מה שקבוצות רבות לא עשו בשנה האחרונה כשעצרו את ארלינג הולאנד, חלוצה האימתני של נורבגיה בשלב חצי הגמר. סוללת הכוכבים של הסרבים שכוללת את גוראן מילינקוביץ' סאביץ', דושאן טאדיץ', אלכסנדר מיטרוביץ' ועוד רבים תעלה חדורת מוטיבציה להוכיח שהם לא רק שמות גדולים אלא קבוצה מוכשרת.

סובוסלאי. ההונגרים בונים עליו // צילום: Gettyimages
סובוסלאי. ההונגרים בונים עליו // צילום: Gettyimages

הונגריה – איסלנד

שתיים מהנבחרות המפתיעות ביורו 2016 נפגשות בבודפשט לקרב מעניין במיוחד. איסלנד עברה את אנגליה בדרך לרבע הגמר לפני ארבע שנים ולמרות שהמאמן וכמובן שחלק מהסגל השתנה, צורת המשחק והיעילות האופיינית של הסקנדינביים נשארו הכח המשמעותי שלה. הניצחון בחצי גמר הפלייאוף על רומניה (1:2) היה הרבה יותר קליל מהתוצאה הסופית.

הונגריה גם לא התקשתה בחצי הגמר כאשר גברה 1:3 על בולגריה. הניצחונות על טורקיה וסרביה בליגת האומות והתיקו מול רוסיה עוררו תקווה גדולה במדינה במטרה לחזור לטורניר החשוב. האדומים – ירוקים מקווים שדומיניק סובוסלאי, ילד הפלא של רד בול זלצבורג יהיה בשיאו.

האמשיק. עדיין האיש הכי חשוב בסלובקיה // צילום: Gettyimages
האמשיק. עדיין האיש הכי חשוב בסלובקיה // צילום: Gettyimages

צפון אירלנד – סלובקיה

סלובקיה שהפסידה לישראל בחודש שעבר החליפה מאמן כשסטפן טרקוביץ' לקח על עצמו את המשימה החשובה ביותר שהייתה לו בקריירה. פאבל האפל עזב לאחר ניצחון אחד בתשעת המשחקים האחרונים ו-2 משחקים בלבד שהסלובקים הצליחו לשמור על רשת נקייה מתוך 14 משחקים. למרות הצרות, מארק האמשיק וחבריו נראים עדיפים במטרה להעפיל לטורניר בקיץ.

צפון אירלנד גם נמצאת בשנה רעה במיוחד כאשר היא רושמת 9 משחקים ללא ניצחון כאשר בחצי הגמר הם עברו בפנדלים את בוסניה. הירוקים מקווים להגיע לטורניר גדול שני ברציפות בפעם הראשונה בהיסטוריה אחרי שלקחו חלק ביורו 2016.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר