"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שער שדה ראשון למסי: ברצלונה הביסה 2:5 את בטיס

הפרעוש שנכנס בפתיחת המחצית השנייה כבש צמד כולל שער מהנקודה הלבנה (62, 82) • אוסמאן דמבלה (22), אנטואן גריזמן (49) ופדרי (90) הוסיפו • אנטוניו סנאבריה (45) ולורן מורון (73) כבשו לאנדלוסים

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // מסי וגריזמן חוגגים, הערב בקאמפ נואו

ארבעה משחקים ברציפות ברצלונה לא הצליחה לנצח בליגה הספרדית. יותר מזה, היא הצליחה לקטוף רק 2 נקודות מתוך 12 האחרונות כאשר בין היתר היא הפסידה בבית בסופר קלאסיקו לריאל מדריד. הערב (שבת) היא אירחה את ריאל בטיס במטרה לנסות לצמצם את הפער מהצמרת וקיוותה גם לשפר את היכולת שלה. ליונל מסי פתח במפתיע על הספסל, כנראה על מנת לקבל מנוחה לאחר התקופה הלחוצה שכללה גם 3 משחקים בליגת האלופות.

בדקה ה-22 בארסה עלתה ליתרון של 0:1. אוסמן דמבלה המושמץ קיבל כדור בצד ימין, חתך למרכז, הטעה את ההגנה ושלח פצצה ברגל שמאל לחיבורים. בדקה ה-32 אנסו פאטי הוכשל ברחבה ע"י עייסא מנדי וגריזמן שנמצא בכושר רע מאוד ניגש לכדור ונעצר ע"י קלאודיו בראבו.

שחקני בארסה חוגגים עם דמבלה // צילום: אי.פי.אי
שחקני בארסה חוגגים עם דמבלה // צילום: אי.פי.אי

למרות שער היתרון, הקטאלונים לא נראו טוב ואיפשרו לאורחת מאנדלוסיה להגיע ללא מעט מצבים. בסופו של דבר הירוקים גם הישוו על סף המחצית. טייו העביר רוחב מצד שמאל, קנאלס פספס ואנטוניו סנאבריה הכניע את טר שטגן. 1:1 במחצית.

בפתיחת המחצית השנייה, רונאלד קומאן הכניס את מסי לדשא והפרעוש השפיע על המשחק תוך דקות ספורות. בדקה ה-49 ג'ורדי אלבה העביר מסירת רוחב מצד שמאל, מסי יכול היה לגעת בכדור אבל השאיר את הכדור לגריזמן והצרפתי גלגל פנימה ורץ לחגוג עם הארגנטינאי. בדקה ה-62 הגיע ה-1:3 של המארחת. דמבלה בעט לשער, מנדי נגע בידו על הקו והורחק לאחר בדיקה של השופט ב-VAR. מסי ניגש לבעוט את הפנדל ובעט פצצה לחיבור ופנימה.

מסי כובש מהנקודה // צילום: רויטרס
מסי כובש מהנקודה // צילום: רויטרס

בדקה ה-73 קומאן קיבל עוד הוכחה לכך שההגנה שלו חייבת להשתפר באופן דחוף. לורן מורון קיבל מסירת רוחב נהדרת ומצא את הרשת, דקה לאחר שנכנס כמחליף וקבע 2:3. בדקה ה-82 הגיע ה-2:4 של המארחת. סרג'י רוברטו מצא את מסי בעקב נהדר והפרעוש בעט חזק לרשת העליונה של בראבו. שער השדה הראשון של הקשר בן ה-33 העונה.

בדקה ה-90 פדרי קבע את תוצאת המשחק. סרג'י רוברטו העביר מסירה טובה לקשר הצעיר, שכבש שער בכורה בליגה הספרדית בדרך ל-2:5 גדול. בארסה העלתה את מאזנה ל-11 נקודות לאחר 7 משחקים, 6 נקודות פחות מריאל סוסיאדד שממוקמת במקום ה-1 עם משחק עודף על הקטאלונים.

שחקני בארסה חוגגים, הערב // צילום: אי.אף.פי
שחקני בארסה חוגגים, הערב // צילום: אי.אף.פי

במשחקים נוספים היום: הואסקה – אייבר 1:1, סביליה – אוססונה 0:1, אתלטיקו מדריד – קאדיס 0:4.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר