"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דרמה בצילומי הפסטיגל: בן-אל משתולל

במשך כמה דקות ומול עשרות אנשי הפקה ורקדנים, בן-אל תבורי סיפק מופע של צעקות • מי אמר שפסטיגל זה רק כיף? • כל הפרטים

,עודכן
בן-אל תבורי, צילום: משה נחומוביץ'

דרמה בצילומי הפסטיגל:עשרות אנשי ההפקה חשבו שהם מגיעים לצילומי שיר מיוחד עםריטה, אך צפו במופע שונה לחלוטין בחסותבן-אל תבורי.

ל"ישראל היום" נודע כי היום (רביעי) התייצבוסטטיק ובן-אל תבוריבבית האופרה לצילומי שיר משותף עם ריטה – חידוש ל"אגדת השמש והירח". מי שפחות נהנה על הסט ואף עורר דרמה וזעקה הוא בן-אל, שהתחיל לצעוק ולקלל על הבמה.

הסיבה למהומה: הבגדים שהוכנו עבורו לא התאימו לו, לדעתו.

"היתה פדיחה רצינית של הסטייליסט״, מספר מקורב. ״הוא לא מדד את הבגד לפני, לא אהב אותו והופתע לראות בגד שלא מחמיא לו והתעצבן".

הוויכוח הקולני מאוד אל מול עיניהם של אנשי ההפקה והרקדנים נמשך דקות ארוכות על הבמה באולם ונמשך גם אחרי שירדו ממנה. בשל ההתראה הקצרה אי אפשר היה לדאוג לו למראה חדש והוא נאלץ להסתפק בו.

לבחור יש סטנדרטים. בן-אל תבורי // צילום: אורן בן חקון
לבחור יש סטנדרטים. בן-אל תבורי // צילום: אורן בן חקון
לא כל יום פורים. בן-אל תבורי // צילום: ניר פקין
לא כל יום פורים. בן-אל תבורי // צילום: ניר פקין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר