"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
איראן: "הסכם השלום בין ישראל לסודאן - מזויף ובכפייה"
משרד החוץ האיראני פרסם הודעה נזעמת על ההכרזה על נורמליזציה ביחסים בין ירושלים וחרטום • "אם תשלם מספיק כופר ותעצום עיניים לפשעים נגד העם הפלשתיני, ארצות הברית תוריד אותך מרשימת המדינות תומכות טרור, זו פשוט בושה", אמרו בטהרן
שר החוץ האיראני, מוחמד ג'וואד זריף // צילום: איי.פי // שר החוץ האיראני, מוחמד ג'וואד זריף // צילום: איי.פי

איראן: "הסכם השלום בין ישראל לסודאן - מזויף ובכפייה"

משרד החוץ האיראני פרסם הודעה נזעמת על ההכרזה על נורמליזציה ביחסים בין ירושלים וחרטום • "אם תשלם מספיק כופר ותעצום עיניים לפשעים נגד העם הפלשתיני, ארצות הברית תוריד אותך מרשימת המדינות תומכות טרור, זו פשוט בושה", אמרו בטהרן

,עודכן

פחות מיממה עברה מאז הכריזו נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, נשיא מועצת הריבונות הסודנית, עבדול-פתאח אל בורהאן וראש הממשלה בנימין נתניהו על כינון יחסים בין ישראל וסודאן, ובציר האיראני כבר ממהרים לתקוף בחריפות את ההסכם.

בהודעה של משרד החוץ האיראני נטען כי ההסכם "מזויף" וכי הוא מהווה "בגידה" בזכויותיהם של הפלשתינים. עוד נכתב בהודעה כי: "אם תשלם מספיק כופר, ותעצום את עיניך לפשעים נגד העם הפלשתיני, ארצות הברית תוריד אותך מרשימת המדינות התומכות בטרור. ברור כעת שהרשימה הזו מזוייפת כמו מלחמתה של ארצות הברית בטרור. פשוט בושה".

גם בעלי בריתה של איראן בתימן מיהרו לגנות את ההסכם. שר החוץ של ממשלת המורדים החות'ים, הישאם שראף, אמר במסיבת עיתונאים: "ראשי השלטון החדשים של סודאן רצים להכריז על נורמליזציה עם ישראל, מדובר בהסכם פשרה עם ישות כובשת ולא לגיטימית והוא לא יחליש את כוחה המוסרי של ההתנגדות".

גם ארגון חמאס הביע את התנגדותו להסכם בהודעה קצרה בה נכתב: "אנו מביעים את זעמנו על הנורמליזציה שלא מתאימה לסודאן מבחינת עמה, ההיסטוריה ומעמדה ותפקידה כמדינה שתמכה בפלשתין, בסוגיה ובהתנגדות".

איראן וארגון הטרור חמאס היו שניהם בעלי בריתו של המשטר הקודם בסודאן שהוביל הרודן עומאר אל-באשיר. משטרו של אל באשיר אפשר לארגון חמאס ולפטרוניו האיראניים להקים תעשיית נשק במדינה, נשק שנשלח לאחר מכן לרצועת עזה.

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ הכריז אתמול עלנורמליזציה בין ישראל וסודאן.טראמפ הודה במהלך השיחה למנהיגים ואמר: "הסכם השלום הוא הישג אדיר של אומץ ומנהיגות". הוא הוסיף: "הייתם במצב של מלחמה עם סודאן ועכשיו לא רק שהעסקה נחתמה, יש גם שלום. וזה נחמד. אתם יודעים מה זה עלה לארצות הברית? כלום. נכון שזה נחמד? זה כמו קוסובו וסרביה. אנחנו עושים עסקת חליפין ביבי", אמר הנשיא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו