עסקת ירדן שועה לבית"ר ירושלים תיסגר בימים הקרובים

המתווה שסוכם: הירושלמים ישלמו 900 אלף יורו תמורת 65 אחוזים מכרטיס השחקן של שועה • הדרישה של מכבי חיפה עבור רווחים ממכירה עתידית של החלוץ היא אחד הגורמים לכך שהעסקה טרם הושלמה

צילום: אלן שיבר // שועה. בדרך לבית"ר

עסקת ירדן שועה לבית"ר ירושלים תיסגר בימים הקרובים? ההערכות הן שכן, אבל בינתיים הצדדים צריכים להסיר כמה מכשולים. ל"ישראל היום" נודע כי דרישה של מכבי חיפה עבור רווחים ממכירה עתידית של השחקן היא אחד הגורמים לכך שהעסקה טרם הושלמה.

בין הירושלמים לבין מכבי חיפה יש סיכום עקרוני על מתווה עסקה של 900 אלף יורו תמורת 65% מכרטיס השחקן של שועה שהיה בידי הירוקים, אחרי שאלה רכשו מבני יהודה 60 אחוזים מכרטיס השחקן ואף הגיעו לסיכום גם בנוגע ל-5% נוספים שהיו אמורים להעביר אליהם. שועה עצמו, שהחזיק בעשרה אחוזים, יעביר אותם לבית"ר, שבכך תגדיל את המתווה ל-75% תמורת 900 אלף יורו. 

בני יהודה, שמחזיקה ביתרת הכרטיס של השחקן, דורשת רק לקבל את האחוזים שלה ממכירה עתידית, אך כאמור, גם מכבי חיפה מעוניינת להגן על עצמה בסכום מסויים ממכירה עתידית ובכל לצמצם הפסדים (רכשה 60% מהכרטיס של שועה ב-1.4 מיליון), אך הירושלמים לא מוכנים גם וגם והציעו שבני יהודה תוותר על אחוזיה, על מנת שהירוקים יקבלו את האחוזים ממכירה עתידית, אבל הכתומים סירבו בשלב הזה. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר