"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הפועל ב"ש: גם אבוקסיס חיובי, מניין הנדבקים עלה ל-8
המאמן נמצא חיובי לקורונה לאחר שערך בדיקה חוזרת • שישה שחקנים מבירת הנגב (ביניהם בריירו, קלטינס ולויטה) וגם מאמן השוערים נדבקו • הקבוצה לא תתאמן השבוע
צילום: ברני ארדוב // אבוקסיס. ערך בדיקה חוזרת אחרי תוצאה גבולית

הפועל ב"ש: גם אבוקסיס חיובי, מניין הנדבקים עלה ל-8

המאמן נמצא חיובי לקורונה לאחר שערך בדיקה חוזרת • שישה שחקנים מבירת הנגב (ביניהם בריירו, קלטינס ולויטה) וגם מאמן השוערים נדבקו • הקבוצה לא תתאמן השבוע

,עודכן

מגפת הקורונה בהפועל ב"ש. הקבוצה הודיעה אמש על לא פחות משבעה נדבקים, בניהם שישה שחקנים, אחרי שערכו במועדון בדיקות לאיתור הנגיף.

מאמן השוערים, גילי בן נחום נמצא מאומת לנגיף, כמו גם השחקנים איתן רצון, נועם גמון, אוהד לויטה, איליי מדמון, מריאנו בריירו ודוד קלטינס. כמו כן, יוסי אבוקסיס מאמן הקבוצה ייאלץ לעבור בדיקה נוספת לאחר שקיבל תוצאה גבולית.

עקב כך, הפועל ב"ש לא תתאמן השבוע (למרות ההחרגה לקבוצות במפעלים האירופיים), ובמועדון הבהירו כי מאז המשחק מול ויקטוריה פלזן לא התקיימו אימונים נוספים ואנשי הצוות לא נפגשו זה עם זה, והבדיקות התקיימו תוך הפרדה מוחלטת בין נבדק לנבדק. בסוף השבוע ייערכו בדיקות נוספות, שרק אחריהן תתקבל החלטה על מתווה חזרה לאימונים בשבוע הבא.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו