"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
יוצאת בסגר: קורין גדעון מותקפת
המנחה העלתה סרטון ובו היא מראה אצבע משולשת ומתגאה באישור יציאה שקיבלה • הגולשים הזועמים לא חיכו רגע: "מטומטמת" ו"מלכת הפופוליזם והשטחיות"
קורין גדעון

יוצאת בסגר: קורין גדעון מותקפת

המנחה העלתה סרטון ובו היא מראה אצבע משולשת ומתגאה באישור יציאה שקיבלה • הגולשים הזועמים לא חיכו רגע: "מטומטמת" ו"מלכת הפופוליזם והשטחיות"

,עודכן

מנחת "האח הגדול" לשעבר,קורין גדעון, מצאה עצמה תחת מתקפה בערב יום כיפור, לאחר שהעלתה סרטון לאינסטגרם בו הניפה אצבע משולשת למצלמה.

וזה בדרך למשדר סליחות. שאלוהים יעזור ליpic.twitter.com/k1HNhSyThb

— Chaim Levinson (@chaimlevinson)September 26, 2020

מתחת לסרטון כתבה גדעון: "כשכולם בסגר ולך יש אישור לנסוע לירושלים" (את האישור קיבלה כדי שתוכל לקחת חלק במשדר סליחות מיוחד של חברת החדשות שצולם בכותל).

המחווה הפרובוקטיבית בתוספת ההצהרה על יציאה מהבית, כשמרבית העם ספון בביתו בשל הסגר, הצליחה לעורר את זעמם של הגולשים ברשת, והם לא היססו לתקוף את גדעון במילים קשות. "זה בדרך למשדר סליחות, שאלוהים יעזור לי", צייץ העיתונאי חיים לוינסון, וזכה במהרה לגל של ציוצים שתמכו בדבריו. "לא סובל אותה! מלכת הפופוליזם והשטחיות", זעם גולש, ואחרים כתבו "היא הולכת להתחרט על זה" ו"למה יש לה זמן מסך?".

לשאלת גולשים שתהו מי היא גדעון, נחלץ גולש נוסף להסביר: "התפרסמה בתור מנחת 'האח הגדול' לצידו של ארז טל. לאחרונה התחילה להתחזק (במקומות הנכונים בלבד) ולהרגיש עליונות על פשוטי העם", וגולש אחר הוסיף: "רציתי לומר שאולי זאת טפשת הריון, אבל במקרה של קורין גדעון הטפשת והבורות תקפים גם בשאר ימות השנה".

הציוץ של קורין גדעון
הציוץ של קורין גדעון

אחרים חיזקו את דבריו והוסיפו בכעס: "מטומטמת. מייצגת את כל מה שחרא בדור שלה", ו"בואו נתערב שהיא צמה ביום כיפור ובטוחה שבגלל זה היא טהורה".

בין עשרות התגובות הבוטות (שחסכנו מכם), ניתן היה למצוא גם גולשים שניסו להכניס את דבריה של גדעון לפרופורציה. "אוי נו, הומור רק כשמתאים?", שאלה גולשת והוסיפה: "בדיחה פחות מוצלחת. קחו בקלילות לפני העליהום", ואחר כתב: "שאריות של גלצניקיות ערב יום כיפור. נסלח". גולש אחר צייץ: "כל השנאה פה בגלל שהיא מתקרבת לדת. זהו, אין פאנץ".

כשהבינה גדעון את גודל הסערה שיצר הסרטון המקורי שהעלתה, העלתה סרטון נוסף בו דווקא ביקשה מכל מי שתקף אותה להרגיע ולהתייחס לכך בהומור. "על זה דווקא לא מבקשת סליחה, אלא מבקשת שמי שנפגע יצטייד בחוש הומור. זה מומלץ בחום", כתבה.

שעות לאחר הציוץ שעורר את הסערה, נראה היה כי גדעון לא נתנה למתקפה להשפיע על רוחה, והיא העלתה פוסטים נוספים שלה לצד בעלה בלבוש חג מסורתי ובתפילה בכותל, שזכו הפעם לתמיכה וחיזוקים מצד גולשים רבים בעמוד האינסטגרם שלה.

מה דעתכם? לגיטימי לפרסם פוסט כזה בזמן שכולם בסגר, או שמדובר בסך הכל בבדיחה?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו