כוכב ברצלונה לאו מסי נפרד הבוקר (שישי) בחשבון האינסטגרם שלו מחברו לקבוצה לואיס סוארס, ששוחרר ועבר לאתלטיקו מדריד. הכוכב הארגנטינאי ניצל את ההזדמנות כדי לתקוף את הנהלת המועדון על הדרך שבה נפרדו מ"אחד השחקנים החשובים בתולדות המועדון" אבל הודה שלא הופתע מכך.
"חשבתי שאני כבר מתרגל לרעיון, אבל היום כשנכנסתי לחדר ההלבשה נפל לי האסימון באמת", כתב מסי, "כמה קשה זה לא להיות יחד ביום-יום איתך, על המגרש ומחוצה לו. אני אתגעגע לזה מאוד. עברו כל כך הרבה שנים, הרבה מאטה, ארוחות צהריים וערב, הרבה דברים שלא נשכח לעולם, כל יום ביחד".
מסי המשיך: "זה יהיה מוזר לראות אותך עם חולצה של קבוצה אחרת, ויותר מזה לשחק נגדך. הגיעה לך פרידה ראויה למי שאתה: אחד השחקנים החשובים בהיסטוריה של המועדון, עם הישגים משמעותיים קבוצתיים ואישיים, ולא להיזרק החוצה כמו שעשו לך. אבל האמת היא שבנקודה הזו שום דבר כבר לא מפתיע אותי".
הכוכב סיים: "אני מאחל לך את הטוב ביותר באתגר החדש שלך. אוהב אותך מאוד, נתראה שוב בקרוב חבר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו