"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כל הסיבות לצפות בטור דה פראנס

קבלו את הבילוי המושלם לחג: הטור דה פראנס, שיצא לדרך באיחור של חודשיים בגלל הקורונה ותחת מגבלות ובדיקות קפדניות, סיפק דרמה ספורטיבית היסטרית, רגע לפני האפילוג

,עודכן
צילום: נועה ארנון // הרוכבים מגיעים לשער הניצחון. טור היסטרי והיסטורי

קבלו את הבילוי המושלם לחג בסגר: גמר הטור דה פראנס. חגיגה בניחוח צרפתי גם למי שלא נמנה עם חובבי הז'אנר. רכיבה עוצרת נשימה, תרתי משמע, בנופים ההרריים של צרפת, סיור ברחובות פריז וצפייה ברגע היסטורי בהתהוותו - והכל בכרטיס אחד, בלי לקום מהספה, במזגן, ועם צלחת מקרונים ביד.

הטור דה פראנס, שיצא לדרך באיחור של חודשיים בגלל הקורונה ותחת מגבלות ובדיקות קפדניות, סיפק דרמה ספורטיבית היסטרית, רגע לפני האפילוג. ואיך אנחנו אוהבים דרמות. אז למי שהחמיץ נספר שהסלובני הצעיר פוגאצ'ר, שהיום חוגג 22, חולל מהפך על המסלול בקטע שלפני האחרון ונכנס להיסטוריה כרוכב השני הצעיר ביותר שזוכה בחולצה הצהובה, ואורז הביתה גם את החולצה הלבנה של הרוכב הצעיר המוביל וגם את החולצה המנוקדת שמגיעה למטפס הטוב ביותר. זו לא רק קולקציה מדהימה ליום ההולדת (מלווה בסט מסיכות תואם, כיאה לתקופה), אלא בעיקר הישג מטורף לרוכב הצעיר, שזהו הטור הראשון שלו. כוכב נולד.

עם כל הכבוד למטאור הסלובני, עניי עירך קודמים, וגם בתולדות עמנו נרשם רגע מכונן כשגיא ניב וישראל סטארט-אפ ניישן עשו היסטוריה וסיימו את מרוץ האופניים הגדול בעולם. אנחנו שוחרי היסטוריה ועוד יותר אוהבים להיות חלק ממנה. נעים לגלות שקרו פה גם דברים טובים ב-2020.

.

גיא ניב עם דגל ישראל. גאווה לאומית // צילום: נועה ארנון

הקטע האחרון של המרוץ, "רק" 122 ק"מ, רובם מישוריים, הסתיים כמיטב המסורת בהקפות של שדרות השאנז אליזה. שיא חגיגי שמיועד בעיקר לפרוטוקול. הקורונה השאירה בבית את המעודדים והרחובות נותרו שוממים, אבל הדקות האחרונות היו מרגשות גם בסלון. על קו הסיום, מותש ומאושר, אמר גיא ניב שהוא מאמין שההישג יחולל שינוי בענף בישראל ושאם מספיק ילדים יחלמו וירצו, הוא בטוח שרבים יכבשו את הפסגה ואף מעבר לה. סילבן אדמס הבטיח שבשנה הבאה הקבוצה תחזור חזקה יותר עם כריס פרום.

ניב עם סילבן אדמס. ההשקעה השתלמה // צילום: נועה ארנון

רכיבת אופניים היא פעילות ספורטיבית נהדרת, מהנה ובריאה לכל גיל. וצר לי לקלקל את החגיגה, אבל כל עוד לא תהיה תשתית בטוחה לרוכבים, כל עוד מקומם יישאר בשוליים החדשותיים, כל זמן שנמשיך לקבור חברים בגלל רוצחים שעלו על הכביש, הוא יישאר ספורט מסוכן. כדי שניב יהיה חלוץ לרבים שיבואו אחריו, צריך להפוך את הספורט הזה להרבה יותר בטוח, ולא רק מבטיח.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר