"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכה: שישה שחקני מכבי ת"א נדבקו בקורונה

משחקה של האלופה מול זלצבורג בפלייאוף ליגת האלופות נמצא בספק גדול • יונתן כהן, אבי ריקן ,דניאל פרץ, אנריק סבוריט, ניק בלקמן, דור פרץ נמצאו חיוביים לנגיף • גם שבעה אנשי צוות יצאו חיוביים • הצהובים בשיחות מול אופ"א

,עודכן
צילום: אלן שיבר // שחקני מכבי חוגגים לאחר הניצחון על ברסט

האם משחקה של מכבי תל אביב מול רד בול זלצבורג בסכנת דחייה? אופ"א תצטרך להכריע בנושא, לאור העובדה ששישה משחקני האלופה אובחנו כחיוביים לנגיף הקורונה בבדיקות השגרתיות לקורונה שמבוצעות 48 שעות לפני משחקים בזירה האירופית.

ששת השחקנים הם יונתן כהן, אבי ריקן, אנריק סבוריט, ניק בלקמן, דור פרץ ודניאל פרץ. השישה האלה מצטרפים לדן גלזר שאובחן כחיובי לנגיף כמה ימים קודם לכן. מלבד השחקנים, מכבי הודיעה כי גם 7 אנשי צוות אובחנו כחיוביים לקורונה אך בשלב הזה שמותיהם טרם נחשפו.

מכבי נמצאת בקשר ישיר מול אופ"א, שתצטרך לקבל החלטה האם לערוך את המשחק כרגיל בהתאם למתווה של 13 שחקנים כשירים, למרות שבמצב כזה מכבי תעלה עם הרכב מאוד מאוד חסר, או להחליט על דחייתו. אופ"א עשויה לקיים דיון חירום בנושא, אך בשלב הזה אין עדיין תשובה סופית לגבי המשחק.

פרץ וריקן. שניים מהחולים במכבי // צילום: עמי שומן

גורם המפתח בכל הסיפור הוא משרד הבריאות. במנהלת הליגות ישוחחו בנושא עם בכירי המשרד כדי לקבל מהם תשובה לגבי המשך הפעילות של מכבי תל אביב, לאור ריבוי מקרי הקורונה בקבוצה. על פי גורם המעורה בפרטים ייתכן כי משרד הבריאות יודיע על הפסקת כל פעילות של הצהובים - אימונים ומשחקים, מפני שמבחינת משרד הבריאות כמות הנדבקים בקבוצה הוא בבחינת "מוקד התפרצות". אם אכן זה יקרה, הצהובים יהיו הקבוצה השלישית שפעילותה נקטעת אחרי חדרה וסכנין, ולא ברור איך המצב ישליך על המשך פעילות הליגה.

יש לציין כי אם משרד הבריאות יודיע על הפסקת הפעילות של הקבוצה זה יכלול את הליגה הישראלית ולא את ליגת האלופות, שם לי המתווה הקבוצה תמשיך לשחק אם יש לה 13 שחקנים לרשותה.

ממכבי ת"א נמסר הערב כי: "בהמשך לשיחות שהתנהלו בין נציגי מכבי ת"א, ההתאחדות לכדורגל לנציג משרד הבריאות פרופ' איתמר גרוטו - קיבל המועדון אישור הערב להמשיך להתכונן למשחק ביום שלישי בהתאם לפרוטוקול אופ"א. הקבוצה תיבדק שוב מחר כמו גם ביום המשחק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר