"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסי חזר לדשא: 1:3 לברצלונה על חימנאסטיק

הקבוצה של קומאן ערכה ניסוי כלים ראשון וגברה ללא בעיות על הקבוצה מליגת המשנה, במסגרת במשחק אימון • דמבלה, גריזמן וקוטיניו כבשו • דייגו סימאונה חלה בקורונה

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // ליאו מסי. חזר לשחק במדי ברצלונה

אחרי שבועיים סוערים, שבסופם ליאו מסי נאלץ להישאר בברצלונה, הקבוצה של רונאלד קומאן ערכה הלילה (מוצ"ש) ניסוי כלים ראשון, שבסיומו גברה 1:3 על חימנאסטיק מליגת המשנה, במסגרת במשחק אימון בספרד.

הקטלונים אומנם יתחילו את העונה בלה ליגה רק בעוד שבועיים, אבל המאמן ההולנדי בחר לעלות הלילה עם הרכב חזק, שכלל את הפרעוש, אנטואן גריזמן ועוסמאן דמבלה שחזר לדשא אחרי היעדרות של כמעט עשרה חודשים.

כבר בדקה החמישית גריזמן בישל לעוסמאן דמבלה את השער הראשון. בדקה ה-17 ברסה הכפילה את היתרון בזכות פנדל מדויק של החלוץ הצרפתי. במחצית השנייה, המחליפים קיבלו ההזדמנות שלהם ופיליפה קוטיניו חתם את תוצאת המשחק עם פנדל משלו. האם ליאו מסי יכול להיות מרוצה? כלל לא בטוח.

בתוך כך, באתלטיקו מדריד קיבלו הערב חדשות מדאיגות לאחר שהבינו כי המאמן דייגו סימאונה אובחן כחיובי לנגיף הקורונה. הארגנטיני שלא גילה סימפטומים, נכנס מיד לבידוד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר