"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בכר: "מקווה שנוכל לצרף שני שחקנים השבוע"

לאחר ניצחון הבכורה שלו בליגת העל כמאמן מכבי חיפה, מאמן הירוקים מצפה לרכש • מימר: "יש לנו קבוצה מאוד איכותית"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // בכר, הערב בנתניה

עידן ברק בכר במכבי חיפה התחיל הערב (ראשון) ברגל ימין כאשר הירוקים ניצחו 1:2 את הפועל חדרה מצמד של ניקיטה רוקאביצה שגם נפצע במהלך השער השני שלו והוחלף. למאמן הטרי ייקח עוד זמן להפוך את סגנית האלופה לקבוצה שהוא שואף לראות, אבל 3 הנקודות שהשיגו חניכיו הערב ייתן לו שקט לעשות זאת בראש שקט.

ברק בכר, מאמן מכבי חיפה: "אחרי הכנה לא רגילה היינו צריכים לפקס את החבר'ה כדי להשיג ניצחון ראשון. הייתה לנו מטרה ועמדנו בה. אנחנו צריכים להיות יותר מרוכזים ולעשות פחות טעויות. היו הרבה מצבים במחצית הראשונה, לנו כמאמנים זה פחות טוב ולקהל יותר טוב. אבל חשוב שניצחנו, תמיד כיף לתקן ולהוסיף אחרי ניצחונות.

עוד הוסיף בכר: "אנחנו יודעים שאנחנו צריכים לעבות את הסגל. יש בסיס טוב ואנחנו רוצים לחזק, אני מקווה שנוכל לצרף שני שחקנים השבוע. היו שחקנים שכבר חשבנו שסגורים וזה לא קרה מכל מני סיבות. אני יכול להרגיע את הקהל: נחזק את הקבוצה. זו עדיין לא מכבי חיפה שאנחנו רוצים לראות וההכנה כמובן לא הייתה אופטימלית".

מימר, הערב. מאמין בקבוצה שלו למרות ההפסד // צילום: אלן שיבר

שרון מימר, מאמן הפועל חדרה: "יש לנו קבוצה מאוד איכותית בחלק הקדמי וגם מגנים תוקפים. חבל שאחוז ניצול המצבים שלנו לא היה מספיק טוב ומכבי חיפה הענישה אותנו פעמיים, אבל יש מספיק מה לקחת מהמשחק הזה. הפועל חדרה חידשה את הקבוצה ב-15 שחקנים חדשים, אנחנו משלבים אותם וכל משחק אנחנו נראים טוב יותר. כבר בשלב הזה אנחנו נראים כמו קבוצה ואני מאמין שזה יעזור לנו בהמשך".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר