"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוארך מעצר החשוד באיום באקדח צעצוע

הצעיר שנחשד בכך שאיים על מפגינים בהרצליה, יישאר במעצר במשך שלושה ימים נוספים • עורכת דינו: "לא הייתה לו כל כוונה לאיים או לפגוע במפגינים"

,עודכן
צילום: גדעון מרקוביץ'/ארכיון // עורכת הדין אמרה כי החשוד משתף פעולה עם החוקרים

בית משפט האריך בשלושה ימים את מעצרו של החשוד באיוםבאקדח צעצועעל מפגינים בצומת הסירה אמש.

עו"ד חגית רחמני וייס, שמייצגת מטעם הסנגוריה הציבורית את החשוד באיומים על מפגינים בהרצליה, הגיבה: "הצעיר מכחיש את החשדות, משתף פעולה עם החוקרים ומסר גרסה להשתלשלות האירועים".

הסנגורית הוסיפה: "הוא הדגיש שלא הייתה לו כל כוונה לאיים אולפגוע במפגינים.אנו ממתינים שהמשטרה תבדוק את גרסתו והוא ישתחרר בהקדם".

פינוי מפגינים במחאה נגד נתניהו בבלפור // צילום ארכיון: יוני ריקנר

אמש פורסם ברשתות החברתיות סרטון, שבו תועד גבר שחלף על פני מספר מפגינים והפנה לעברם מה שנראה כאקדח. למרות שהמקרה לא דווח למשטרה בזמן ההתרחשות, נפתחה בדיקה יזומה לבירור פרטי המקרה והנסיבות.

המשטרה איתרה את החשוד ואת אחיו שהיה עימו ברכב. השניים, תושבי אריאל בשנות ה-20 לחייהם נעצרו. במקביל אותר ברשותו של החשוד אקדח הצעצוע המדובר. אחר כך החשודים הועברו לחקירה בתחנת המשטרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר