"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל ת"א מעוניינת לצרף את גיא מלמד

ל"ישראל היום" נודע כי האדומים פנו לחלוץ מכבי נתניה, שדורש סכומים גבוהים מאוד • ביקורת על ההגנה אחרי ההפסד לכפ"ס: "בדיחה, נראינו בושה וחרפה" • אכזבה מבראון וקוטליה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // מלמד. מבוקש בוולפסון

הסטירה שהפועל תל אביב חטפה בהפסד (2:1) להפועל כפר סבא, שבו היא נראתה רע מאוד, גרמה לאדומים להעלות הילוך בכל הקשור לחיזוק הקבוצה באופן בהול.

ל"ישראל היום" נודע כי הנהלת הפועל ת"א פנתה לפני מספר ימים לחלוץ מכבי נתניה, גיא מלמד, שבשבוע שעבר נאסר עליו להתאמן עם שאר השחקנים של נתניה, במטרה לנסות לשכנעו לחתום בקבוצה. בשלב הזה יש פערים גדולים בין הסכומים שהאדומים מוכנים לשלם לשחקן לעומת מה שהוא הרוויח בשורות היהלומים, כאשר גם בית"ר ירושלים גיששה לגביו, ובמקביל סוכניו בודקים לו אופציות גם באירופה.

מלבד ההתקפה בהפועל חוששים מההגנה, שעל פי שחקנים בקבוצה, "נראית בדיחה, היינו בושה וחרפה נגד כפר סבא", וינסו לסגור באופן סופי עם הבלם אדי גוטליב, שכבר מספר פעמים היה קרוב לחתימה, אבל דברים מסויימים הקשורים לחוזה השתנו ועד עכשיו הוא לא חתם. בהפועל מקווים שעוד השבוע הסאגה עם גוטליב תסתיים.

בסביבת המועדון חוששים כי "אם לא יחתימו 4 שחקנים אנחנו נלחם חזק בתחתית". בהפועל ישנה אכזבה גדולה מעומאר בראון ונבאן קוטליה, שלא פתחו בהרכב נגד כפ"ס וייתכן כי ישלמו את המחיר, כאשר על פי ההתפתחויות האחרונות נראה כי בראון עשוי להיחתך בקרוב.

בהפועל גם לא פוסלים צירוף של קשר כבר בתקופה הקרובה כאשר המועמדים הם כידוע רמזי ספורי ודן איינבינדר, כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", אך בשלב הזה הקשר לא נלהב לעזוב את בית"ר ירושלים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר