סגל הנבחרת: אבו חנא ואלמוג נקראו לדגל
מאמן נבחרת ישראל, וילי רוטנשטיינר, פרסם את הסגל לשני המשחקים, במסגרת ליגת האומות נגד סקוטלנד וסלובקיה • שחקן ההגנה מזוריה לוגנסק האוקראינית, זכה לזימון בכורה • גם אריאל הרוש ועילאי אלמקייס בפנים
,עודכן
מאמן נבחרת ישראל, וילי רוטנשטיינר, פרסם הבוקר (רביעי) את הסגל לשני המשחקים הקרובים במסגרת ליגת האומות נגד סקוטלנד וסלובקיה. המשחק הראשון של ערן זהבי וחבריו יתקיים בגלאזגו ב-4 בספטמבר וכעבור שלושה ימים, סלובקיה תגיע לאיצטדיון בנתניה.
בסגל של רוטנשטיינר לא התגלו הפתעות גדולות מלבד זימונו של שחקן ההגנה ג'ואל אבו חנא מזוריה לוגנסק האוקראינית, שקיבל זימון בכורה למדים הכחולים-לבנים. גם הצעירים אילון אלמוג ועילאי אלמקייס זכו לזימון מחודש. אריאל הרוש גם זומן לנבחרת, אם כי הוא לא צפוי לקבל את אפודת השוער הראשון.

