"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לוקה לא הספיק: 0:1 לקליפרס על דאלאס

42 נקודות של דונצ'יץ', שקבע שיא להופעת בכורה בפלייאוף, לא הספיקו מול קוואי (19 נק') וגורג' (27), שרשמו ניצחון 110:118 • 0:1 לטורונטו מול ברוקלין אחרי 110:134 על ברוקלין • טייטום הוליך סידר לבוסטון 0:1 על פילדלפיה

,עודכן
צילום: אי-פי-איי // לוקה דונצ'יץ' מנסה לעצור את קוואי לנארד, לפנות בוקר

קליפרס - דאלאס 110:118

במשחק הפלייאוף הראשון שלו בליגה הטובה בעולם, לוקה דונצ'יץ' כמעט הצליח לעשות כותרות עם 42 נקודות ושיא לשחקן בהופעת בכורה בפלייאוף, אבל ההרחקה של קריסטפס פורזינגיס ברבע השלישי, קצת הרסה את התוכניות של דאלאס. הסנטר של המאבס קיבל עבירה טכנית שנייה אחרי דחיפות הדדיות מול מרכוס מוריס והורחק, אולי בהחלטה נמהרת מדי אחרי שסחב על עצמו עבירה טכנית כבר מהמחצית הראשונה.

המאבריקס, שקלעו שיא שלשות (12) בשני הרבעים הראשונים, התקשו בהמשך לרדוף אחריי הקליפרס, שאספו לעצמם ניצחון ראשון בסדרה. קוואי לאונרד קלע 29 נקודות ועל הדרך הוסיף גם 12 ריבאונדים ו-6 אסיסטים. פול ג'ורג' עשה את שלו עם 27 נקודות, מרקוס מוריס קלע 19. בצד השני, ילד הפלא הסלובני הוסיף גם 9 אסיסטים ו-7 ריבאונדים ב-38 דקות נפלאות על הפרקט.


View this post on Instagram

@lukadoncic sets #NBAPlayoffs debut record with 42 points for the @dallasmavs. #WholeNewGame

A post shared by#WholeNewGame(@nba) on Aug 17, 2020 at 9:09pm PDT

בוסטון - פילדלפיה 101:109

הסלטיקס עלו ל-0:1 בסדרה לאחר שניצלו עד תום את היעדרותו של בן סימונס. פילי עוד הייתה בתמונה ברבע השלישי לאחר שהשלימה קאמבק והובילה בפער של 6 נקודות מול הסלטיקס, אבל בוסטון לחצה על הגז בדרך לרבע אחרון של 22:34. אצל המנצחת, ג'ייסון טייטום העמיד שיא אישי בפלייאוף עם 32 נקודות. ג'יילן בראון קלע 29 נקודות, קמבה ווקר הוסיף 19 לירוקים. בצד השני, ג’ואל אמביד תרם 26 נק’ ו-16 ריב’, ג’וש ריצ’רדסון גם היה חזק במשחק עם 18 נקודות משלו.


View this post on Instagram

@jaytatum0 shows off his scoring ability on ESPN!

A post shared by#WholeNewGame(@nba) on Aug 17, 2020 at 5:15pm PDT

טורונטו – יוטה 110:134

האלופה פתחה עם איתות מהבהב ליריבותיה, ובניגוד לעונה שעברה אז הופתעה ע"י אורלנדו בפתיחת הפלייאוף, שלטה ללא עוררין מול הנטס, ולמעשה לא שמטה את ההובלה אפילו לשנייה בודדת. הראפטורס ברחו להפרש שיא של 33 נקודות כבר במחצית הראשונה, ולמרות קולות של חזרה מצד הנטס ברבע השלישי (88:79), הקנדים חזרו לעצמם ברבע המכריע בדרך לניצחון הפותח.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אצל האלופה, פרד ואן וליט הצטיין עם 30 נקודות (8 מ-10 לשלוש) ו-11 אסיסטים. סרג' איבקה הרשים עם 22 נקודות. בצד השני, טימוטי לואוו קבארו סיפק 26 נקודות, בעוד כריס לאברט סיים עם דאבל דאבל נחמד של 15 נק' ו-15 אסיסטים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר