"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הגארד וולטר למון ג'וניור חתם בהפועל ת"א

כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", האמריקאי, (28, 1.91) שילבש בעונה הקרובה את המדים האדומים, שיחק בעונה החולפת בליגת הפיתוח האמריקאית • יאניס קאסטריטיס: "וולטר שחקן מוכח שיעזור לנו בשתי עמדות הגארד"

,עודכן
צילום: הפועל תל אביב // וולטר למון ג'וניור. בשתי עמדות הגארד

בהפועל תל אביב ממשיכים לשקוד על הסגל של העונה. הבוקר (שבת) הודיעו במועדון על צירופו של הגארד האמריקני וולטר למון ג'וניור (28, 1.91) שילבש בעונה הקרובה את המדים האדומים. כזכור, על מועמדותו של למון פורסם לראשונה ב"ישראל היום"

למון ג'וניור מגיע להפועל ת"א לאחר שאת הקריירה האירופית שלו פתח בליגה הראשונה בהונגריה ובגרמניה, ובשנתיים האחרונות שיחק בקבוצות הג'י ליג של מיין ובקבוצת הבת של שיקגו בולס. בשנותיו בג'י ליג העמיד ממוצעים של 19 נקודות, שישה אסיסטים וארבעה ריבאונדים. ללמון יש ברקורד 11 משחקים ב-NBA, ובסיום עונת 18/19 הצטיין במדי שיקגו בולס עם 14.3 נקודות למשחק, חמישה אסיסטים ו-4.5 ריבאונדים לערב.

בעונה שעברה שיחק בקבוצת פורט וויין, בה העמיד ממוצעים מרשימים של 20.5 נקודות, 6.5 אסיסטים ו-4.5 ריבאונדים בממוצע למשחק.

מאמן הקבוצה יאניס קאסטריטיס: "וולטר שחקן מוכח שיעזור לנו בשתי עמדות הגארד. הוא משחק באגרסיביות רבה בשני צדי המגרש, וזה מאוד מתאים ל-DNA ולסגנון המשחק שאנחנו רוצים לראות בהפועל. אני מאחל לו ולשאר השחקנים עונה מוצלחת".

ביום שישי החתימו בהפועל את רג׳י אפשואו. הפורוורד הגיע ממכבי חיפה בה שיחק כשהליגה חודשה אחרי פגרת הקורונה. אפשואו קלע בחיפה 13.9 נקודות ולקח 8 ריבאונדים. ״רג׳י הוא אחד השחקנים שסימנו כבר אחרי המשחק הראשון מול חיפה עם חזרת הליגה״, אמר המנהל המקצועי עידן פלדה.

להשלמת הסגל חסרים להפועל ת״א עוד פורוורד זר ופורוורד ישראלי, כשאחד המועמדים הוא יונתן מור. שחקן הפועל ת״א בעונה שעברה כארם משעור חתם בעולה החדשה הפועל חיפה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר